Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Výkup barevných kovů a železného šrotu: -likvidace technologických celků a hal, ocelové konstrukce, kotelny, provozy firem apod. na celém území ČR -výkup barevných kovů, železných kovů ocelový, litinový a legovaný odpad, dle ČSN 420030 bez škodlivin a silného znečištění odvoz kovového odpadu našimi dopravními ...

Firma EKOMEX, s. r. o. působí na odpadovém trhu v rámci ČR od roku 1995. Za tuto dobu jsme nasbírali spoustu poznatků a zkušeností, na jejichž základě Vám nabízíme komplexní služby v oblasti likvidace odpadů kategorií O a N (ostatních i nebezpečných).

EKOHYDROGEO Žitný s.r.o. je specializovaná: - konzultační - inženýrská - realizační společnost poskytující od roku 1992 široké spektrum služeb v oblasti ochrany životního prostředí. Hlavním cílem naší společnosti je uspokojovat aktuální potřeby svých zákazníků komplexním souborem služeb realizovaných na vysoké odborné úrovni.

Výroba -čisté chemikálie. Zpracování, likvidace: -nebezpečné odpady -technologie pokovování skla - stříbření -galvanizérství.

Služby města. Technické služby. •Oblast dopravního značení a veřejného osvětlení •Oblast komunikací •Oblast odpadového hospodářství •Oblast údržby na zařízeních města •Oblast zeleně •Oblast zimní údržby •Oblast dětských a sportovních hřišť a ostatních činností

Provádění: -stavby. Služby: -těžba písku -recyklace stavební suti -doprava -zemní práce.

Přepracování odpadů s obsahem drahých kovů, výroba zvláště nebezpečných jedů, výroba čistých drahých kovů.

Sběr, výkup: - elektroodpad - odpadní elektrická a elektronická zařízení. Zpracování a předúpravy odpadů se základním zaměřením na desky plošných spojů. Provozovna: - Průmyslová 922/7, Bolatice.

Sběr, likvidace: - výpočetní technika - monitory.

Stavební a obchodní činnost. Obkladačské a malířské práce. Recyklace stavebních odpadů, obklady a dlažby.

Služby: -stavební činnost -výstavby inženýrských sítí -výstavba a odbahnění rybníků, vodních toků -dopravní stavby, komunikace a chodníky -zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce parovodů a plynovodů -protlaky a podvrty, štětové stěny -bourání betonových a asfaltových konstrukcí, demolice staveb -výkup a zpracování ...

Výkup druhotných surovin: -papír -železo -barevné kovy -textil -sklo. Recyklace kovového odpadu a šrotu. Po-pá:7-14 hodin, od 1.dubna každou první středu v měsíci do 17 hodin.

Skládka, recyklace, drcení: - stavební suť - lomový kámen.

Zemědělská výroba: - živočišná (masové výrobky) - rostlinná Doplňková činnost: - prodej: - výkup, prodej, drcení: - plasty, recyklace /PE polyetylen, PP, PS, ABS.

Služby: -recyklace nekovového odpadu -nakládání s odpady včetně nebezpečných -specializace na stavební odpady -provoz vlastní skládky.

Hlavní náplní holdingu jsou komplexní služby v oblasti nakládání s odpady včetně svozu, separace a odstranění.

Služby: - zpracování a recyklace odpadů v polygrafickém průmyslu.

Technické služby. Komunální služby. Správa a údržba: - veřejné komunikace - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - dopravní značení. Svoz a likvidace komunálního odpadu. Elektromontážní a zámečnické práce. Pohřební služba ARON.

Autovrakoviště. Ekologická likvidace: - nákladní a osobní automobily, autovraky. Vystavíme protokol o ekologické likvidaci. Zajišťujeme odtah nepojízdného vozu. Výkup: - nákladní vozidla k likvidaci Prodej: - díly z autovraků, použité náhradní autodíly. Výkup: - druhotné suroviny - železný odpad, barevné kovy, papír, plasty, ...

Činnost: - recyklace stavebních materiálů - třídění štěrků, písků, zeminy - drcení kameniva. Příjem stavebních odpadů: - sutí, cihel, betonů, živice. Tyto odpady přijímáme v provozovně v Hostivaři. Prodej recyklátů: - recyklát lze využít pro: - obsypy a zásypy inženýrských sítí - jako podkladní vrstvu komunikací a zpevněných ...

Služby: - recyklace a zpracování plastů.

Kovošrot. Sběr, likvidace, zpracování: -kovů, kovy.

Výkup, zpracování: -kovový odpad. -barevné kovy.

Kovošrot. Sběr, výkup, sběrna: - druhotné suroviny - barevné kovy - kovový odpad. Likvidace: - olověné baterie. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Výkup, zpracování, obchodní činnost, kovošrot, sběrné suroviny: -kovový odpad, kovového odpadu -barevné kovy, barevných kovů -železo a železný šrot, železa a železného šrotu, oceli, kovošrotu. Likvidace, recyklace, výkup: -kabely -elektromotory -transformátory -ocelové konstrukce -jiné celky obsahující barevné ...