Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Poradenská činnost: - tepelná ekologická izolace. Výroba: - izolace (drcený POLYSTYRÉN - STYROBALL) - celulózová izolace TEMPILAN - akustická izolace INTELAN - zdravotně nezávadná, ekologická - tepelné omítky - stavební systém AMOS. Výroba, prodej: - aplikační stroje. Zpracování odpadů: - papír - polystyrén.

Zpracování a šrotování kovů, nákup a prodej odpadu kovů.

Sběr a zpracování ostatních odpadů. Restaurace . Kempy a jiná zařízení pro krátkodobé ubytování.

Služby: -recyklace odpadů, skládek -třídění a zpracování plastů -sběr a zneškodňování průmyslových odpadů -likvidace odpadů -komplexní služby v nakládání s odpady.

Naše služby: - likvidace ropného znečištění v zeminách a vodě - atmogeochemický průzkum - poradenství v oblasti ekologie.

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Sběr, výkup, sběrna a zpracování: - kovový materiál, kovový odpad. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Recyklace: - fólie a streč fólie. Výkup: - kovový odpad - surovin. Prodej: - vojenské techniky.

Výkup: -kovový odpad -spalovací a elektrické motory -převodovky, katalizátory, konektory -likvidace vraků.

Služby: - manipulace, přeprava a likvidace zvláštních a nebezpečných odpadů. - analýzy vzorků - manipulace s chemickými látkami - rozbory vody

Služby: -skladování odpadů -likvidace odpadů -dotřiďování odpadů. Skládka: -Smrkovice – Vydlaby 175 -tel. 382261382 Okolí Písek, Strakonice.

Nabízíme: - příjem a zpracování stavebních odpadů: přírodního kameniva, výkopové zeminy - kontejnerová přeprava 4t - 14t: přistavení kontejneru, odvoz a zpracování recyklovatelného materiálu - recyklace stavebních odpadů: mobilním drtícím a třídícím zařízením - prodej recyklovaných materiálů: recyklát cihelný, betonový, živičný a zemina ...

Autosklo Ledinský. Výměna autoskel pro osobní, nákladní vozy a bus Servis, odborná montáž, opravy a prodej automobilových skel Tónování autoskel foliemi - autoskla polepujeme kvalitními autofóliemi s atestem Zajišťujeme: - autoskla na všechny typy vozů - kompletní vyřízení pojistných událostí - rychlé montáže a kvalitní ...

Výkup, úprava: -druhotné suroviny -papír, kovy. Služby: -doprava druhotných urovin -likvidace olověných akumulátorů. Prodej: -druhotné suroviny -užitkový materiál.

Ekologická likvidace motorových vozidel.

Výkup, likvidace: - papír - železo

Středisko stavební výroby: - rekonstrukce a výstavba komunikací - výstavba kanalizací, vodovodů a ČOV - výstavba a rekonstrukce mostů Středisko oprav komunikací: - pokládka asfaltových směsí - vodorovné a svislé dopravní značení - svodidlové systémy - frézování trhlin a opravy spár v komunikacích - strojní dosýpání krajnic - ...

Odstraňování nebezpečných odpadů. Průzkum a sanace kontaminovaných lokalit. Grafické práce.

Provádí: - recyklace odpadů - likvidace odpadů - materiálové využití odpadů.

Technické služby: - nákladní automobilová doprava, - odvoz a likvidace odpadu, - zhotovování domovních přípojek vody.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál Recyklace kovového odpadu a šrotu.

Provádí asanační práce. Sběr, svoz: -odpad živočišného původu.