Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Technické služby: - nákladní automobilová doprava, - odvoz a likvidace odpadu, - zhotovování domovních přípojek vody.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál Recyklace kovového odpadu a šrotu.

Provádí asanační práce. Sběr, svoz: -odpad živočišného původu.

Cihelna. Výroba: -cihel -cihelné tvárnice. Velkosklad, velkoobchod: -stavebniny. Prodej: -cement, písek, vápno -zámková betonová dlažba. Likvidace: -stavební sutě -výkopové aj. zeminy. Přistavění a pronájem traktorové vlečky.

Komplexní řešení v oboru recyklace vyřazených chladicích zařízení a ostatního elektrošrotu ( OEEZ ).

Služby: -nakládání s odpady: -likvidace nebezpečných odpadů a jedů -komplexní řešení odpadového hospodářství podniku -přeprava nebezpečných odpadů dle ADR -vedení evidence odpadů -zpracování plánu odpadového hospodářství původce -vzorkování odpadů -služby bezpečnostního poradce pro přepravu nebezpečných věcí a odpadů ...

Prodej písků, štěrku a drtí, kačírků, mulč.kůry, zahradní zeminy. Provozování kontejnerové dopravy. Nákladní autodoprava. Likvidace odpadů. Uložení stav.sutě, výkop. zemin, velkoobjemový odpad. Sběrný dvůr.

Výkup, zpracování, vývoz, export do států Evropské unie, pouze ve větším množství (nad 200kg): -kovový odpad -barevné kovy -hliník, měď, mosaz, bronz, chrom, nikl, zinek.

Čištění: -jímky, septiky -kanalizační potrubí. Likvidace odpadu. Zkoušky těsnosti kanalizačního potrubí. Diagnostika kanalizační kamerou.

Stavební společnost: -dopravní stavby-činnost v oboru výstavby dopravních cest, především se zaměřením na jejich spodní konstrukční vrstvu -vodohospodářská díla-firma má zkušenosti v oblasti realizací veškerých vodních a vodohospodářských zařízení jako jsou hráze, čerpací stanice, ČOV, závlahový systém, vodoteče, trubní řády, zpevňovací ...

Firma Finlag, spol. s r.o. působí na trhu již více než 10 let za účelem podpory činností skupiny Replast, zejména v oblasti zajišťování elektrické energie z vodních a solárních zdrojů. V posledních letech rozšířila společnost svoji působnost o oblasti rekultivací a opětovného využití země a kamení pocházejících ze staveb drážních, dálničních a ...

Zajištění likvidace stavebních a jiných odpadů. Bezplatný pronájem kontejnerů na stavby. Zemní práce, terénní úpravy a demolice budov. Prodej sypkých materiálů (štěrk, písek, zemina) a recyklátů. Autodoprava kontejnerová. Nakládání s odpady: - sběr, třídění, svoz a přeprava odpadů do místa zneškodnění či dalšího využití. Zemní ...

Služby: -údržba a opravy místních komunikací, chodníků a prostranství tel.311625811 -čištění komunikací a prostranství -zajišťování zimní údržby místních komunikací, veřejných chodníků a prostranství -svoz a likvidace odpadů včetně velkoobjemových a nebezpečných -organizace, svoz a likvidace tříděných odpadů -provozování sběrného ...

Služby: - geologické práce - sanace a průzkumy zemin a vod - likvidaci odpadů

Odvoz: - fekálie - žumpy - čističky. Likvidace odpadních vod.

- výroba plastových palet a plastových výrobků - recyklace odpadů - recyklovaný plast.

Recyklace elektroodpadu. Výroba, montáž, servis spotřební elektroniky.

Čištění a zjišťování technického stavu nádrží pro skladování ropných látek, zneškodňování odpadu vzniklých při této činnosti.

Firma ČÍMA odpady nabízí v Libereckém kraji komplexní služby v odpadovém hospodářství. VYVÁŽENÍ: - septiky, žumpy, jímky, fekálie, lapače ropných látek PRÁCE: - oprava kanalizačních přípojek a jímek - čištění kanalizace tlakovými vozy, ( krtek ) - tukové jímky, lapoly SLUŽBY: - doprava písku, štěrku, betonu - odvoz odpadů - zimní ...

Kancelář: - Prosenice 8, 75121 Prosenice okr. Přerov, tel: 581226232. Komplexní služby v nakládání s odpady: - likvidace odpadů - vzorkování, chemické, fyzikální a ekotoxické analýzy - zpracování programu odpadového hospodářství.

Likvidace odpadů. Měření znečištění prostředí. Zasypávání důlních jam.

Likvidace: - odpadní vody.

Pellet Mill – Mills Biomass Pellet Solutions. Prodej: - granulační stroje - peletovací stroje - peletovací mlýn - granulační linka - zařízení Small Granulation Unit - Cutting Grinder - Auger Conveyor - a další zařízení pro zpracování biomasy. Využití: - granulovaná biomasa - pelety jako topení i krmivo - biologické brikety.