Svoz komunálního odpadu, jeho následné třídění, recyklaci a případnou likvidaci směsného i tříděného odpadu mají na starosti specializované firmy, které se snaží s ohledem na životní prostředí odstranit vytvořené odpady co nejekologičtější cestou.

REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Zpracováním plastových technologických odpadů z výroby se zabývá společnost REMIVA, s.r.o.. Provádí recyklace plastů, technické plastové drtě na moderní recyklační lince. Ve vlastní laboratoři provádí i měření a atestaci plastu, plastové drtě nebo granulátu pro zpracovatele i recyklační firmy. REMIVA, s.r.o. se postará o váš plastový odpad.
REMIVA, s.r.o. - profesionálové v oboru recyklace plastových materiálů
Pobočka. Odvoz a zpracování: - odpady. Svoz komunálního a živnostenského odpadu. Odstranění průmyslového a stavebního odpadu. Výkup: - druhotné suroviny.

Autodoprava. - nákladní. Zajištění likvidace nebezpečného odpadu Autoservis.

Nákup, zpracování, prodej: -kovový odpad. Kovošrot: -likvidace ocelových konstrukcí -ekologická likvidace autovraků. Prodej: -technické plyny firmy LINDE TECHNOPLYN, a.s. Pronájem: -kryté a volné skladové plochy -železniční vlečka -zdvihací a manipulační mechanizmy -volné pozemky pro výstavbu průmyslových provozů.

Zpracování, výkup: - zinkové odpady.

Dopravní stavby: -výstavba a rekonstrukce silnic -chodníky a parkoviště -zámková dlažba. Inženýrské stavby: -kanalizační řady -opěrné zdi a mosty -liniová vedení. Projekce dopravních staveb. Recyklace asfaltů, betonů a stavebních sutí.

Výkup a zpracování: -kovový odpad a barevné kovy. Likvidace: -provozní zařízení.

Těžba, zpracování: - stavební suroviny - písek, kámen, štěrk. Recyklace stavebních surovin. Demoliční a bourací práce, demolice.

Výkup, zpracování: -plastové přepravky -výrobky z HDPE -PET lahve. Služby: -vlastní zařízení k drcení PE**. Dovoz, import: -ovoce, zelenina: -citrusové plody, melouny, broskve, kiwi, nektarinky, hroznové víno.

Průmyslové čištění: - plochy a budovy, světlíky a klimatizace - lakovny, komplexní servis (vodní hospodářství, filtrace vzduchu) Termické čištění (odstranění laků a jiných nečistot): - díly pro lakovny a elektroprůmysl - části strojů a zařízení Recyklace průmyslových výrobků z plastů: - drcení - granulování, barvení Odpadové ...

Služby: -ekologická likvidace automobilů -potvrzení o převzetí autovraku. Prodej: -náhradní díly na nákladní automobily -Tatra Liaz a další.

Autodoprava: -nákladní do 6tun -přeprava nadměrných nákladů -vnitrostátní doparva -objemný náklad do 78m. Služby: -poradenství v ekologii -likvidace nebezpečných odpadů -sběr a likvidace odpadů -likvidace a využití starých skladových zásob -demontáž zařízení-sila, potrubní rozvody, podzemní nádrže -demontáž střešní krytiny ...

Technické služby: -svoz a separace odpadů -zpracování druhotných surovin -provozování solidifikačních linek a biodegradačních ploch -zajišťování sanací starých ekologických zátěží -projektování a provozování komplexního odpadového hospodářství -čištění a zimní údržba komunikací -výroba alternativních paliv -recyklace odpadů.

Činnost: -recyklace pneumatik. Výroba: -pryžové granuláty, -pryžové desky, -příměsi do povrchů pro koně.

Zpracování odpadu-skládkování. Doprava odpadů. Nebezpečný odpad.

Kovošrot. Výkup, zpracování: -kovový odpad, šrot.

Projektová a stavební činnost, realizace staveb. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové -vše možno na klíč. Služby: -stavební architekt (interiér i exteriér ) -komplexní projektové zabezpečení od územního řízení po kolaudaci -inženýrská činnost v celém rozsahu včetně přípravy záměru stavby. Poradenská a konzultační ...

Zpracování: -odpady. Likvidace: -lomy.

Výkup, likvidace: -autovraky -recyklace a zpracování kovového odpadu.

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.

Sběrna,výkup,zpracování,likvidace: -kovový odpad -barevné kovy. Granulační linka: -kabeláže,páračky,paketovací lis, nůžky,paliči. SBĚRNY: -Kojetín - tel.: 728756238 -Chropyně -tel.: 602306994. Přeprava,doprava vozem LIAZ a AVIA: -kovového odpadu a barevných kovů.

VÝKUP DRUHOTNÝCH SUROVIN: - železo - barevné kovy - hliník - měď - mosaz - nerez - zinek Likvidace ocelových konstrukcí. Likvidace nebezpečných odpadů. Likvidace technologických celků. Zahraniční obchod s druhotnými surovinami. Provozní doba: Po-Pá 8.00-18.00 So-Ne 9.00-16.00 Pobočka: - Jablonec, Jarní tel: 482 ...

VÝKUP DRUHOTNÝCH SUROVIN: - železo - barevné kovy - hliník - měď - mosaz - nerez - zinek Likvidace ocelových konstrukcí. Likvidace nebezpečných odpadů. Likvidace technologických celků. Zahraniční obchod s druhotnými surovinami. Provozní doba: Po-Pá 8.00-18.00 So-Ne 9.00-16.00 Pobočka: - Teplice, Modlanská tel: ...

VÝKUP DRUHOTNÝCH SUROVIN: - železo - barevné kovy - hliník - měď - mosaz - nerez - zinek Likvidace ocelových konstrukcí. Likvidace nebezpečných odpadů. Likvidace technologických celků. Zahraniční obchod s druhotnými surovinami. Provozní doba: Po-Pá 8.00-18.00 So-Ne 9.00-16.00