Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.
Sběrné suroviny, a.s.
ESKO-T s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Služby v oblasti nakládání se všemi druhy odpadů - odvoz a uložení stavebních sutí - výkup druhotných surovin - výkup olejů - čištění jímek, lapolů, odlučovačů.

Výkup a ekologická likvidace vozidel s odtahem zdarma. Vystavení Protokolu o likvidaci vozidla. Peníze za vaše staré vozidlo dostanete ihned hotově. Rychlé spolehlivé jednání.

Pavel Polhoš provozuje sběrnu.

Společnost ODPADY ZDROJEM s.r.o. provádí ekologickou činnost.

Firma Ostravské Rekultivace, s.r.o. řeší ve spolupráci se státním podnikem jednu z největších ekologických zátěží ostravského regionu, hořící Heřmanickou haldu.

Služby: - sanace a rekultivace území - nakládání s odpady kategorie O - úprava a využití biologických odpadů - využití odpadů - příprava území pro stavby - výroba kompostu - výkopové práce - těžba surovin - písek.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Zpracování, prodej, sběr, výkup, třídění: - ocelový a litinový, kovový odpad - kovošrot. Provozovna: - Orlovská 125, Ostrava - Heřmanice (podjezd na Heřmanický rybník)

Ekolikvid - Ekologická likvidace aut Odtah a ekologická likvidace vozidel všech značek a typů po celém Moravskoslezském kraji. Výkup vozidel v jakémkoliv stavu, barevných kovů (měď, mosaz, hliník, zinek, olovo, cín a veškeré tvrdokovy) a katalyzátorů.

Služby: -nakládání s odpady -recyklace

Nabízíme ekologickou likvidaci vozidel v Ostravě a jejím okolí od A až po Z. V rámci naší činnosti také zajišťujeme odtahovou službu. Součástí našich služeb je výkup starého vozidla (popř. vraku vozidla), ekologická likvidace, vyřazení z evidence vozidel, včetně dokladu o ekologické likvidaci vozidla.  Naše služby: - odtah vozidla zdarma - ...

Velkoobchod, prodej: -přístroje pro elektromagnetickou úpravu tvrdé vody

Společnost AM - CAR autobazar, s.r.o. provádí ekologickou likvidaci vozidel.

Společnost CE Power Industries a.s. je holding, který se specializuje na recyklaci surovin, energetice a v oblasti FMCG – Potraviny a drogerie.

Poradenství, konzultace, školení: - ekologie - nakládání s odpady. Zavádění systémů: - management jakosti - envirometální management.

Firma BAU-RENT CZ s.r.o. se sídlem v okrese Ostrava se zabývá širokou škálou činností v oblasti stavebnictví, jako jsou zemní práce, demolice, asanace, recyklace, inženýrské sítě, autodoprava, těžební práce a rekultivace. Současně také nabízíme nabízí pronájem a půjčovnu stavební mechanizace s obsluhou. Disponujeme moderním vozovým parkem a ...

Technické, komunální služby: - údržba místních komunikací, chodníků - údržba veřejné zeleně - údržba veřejného osvětlení - hospodaření v příměstském lese - nakládání s odpady - silniční nákladní doprava - údržba hřbitovů - pohřební služby.

Činnost firmy: - zpracování studií a projektové dokumentace, projekce - zpracování energetických auditů - realizace a koordinace staveb - údržba a servis zařízení pro energetiku, ekologii a strojírenství.

Sběr, odvoz, recyklace: - plastový, papírový odpad. Drcení plastu. Lisování papíru, plastu, LDPE fólie. Prodej: - granulát - regranulát - drti. Provozovna: - Ostrava, Martinovská 3168/48

Tomáš Zatalowski zajistí výkup autobaterií, UPS gelových akumulátorů, trakčních baterií z vysokozdvižných vozíků a dest, výkup palet, europalet.

Služby - strojní čištění kanalizace - tlakové čištění kanalizace - monitoring inženýrských sítí - vytyčování kabelových a potrubních vedení.

Vodohospodářské stavby: návrhy, příprava a realizace: - ohřev vody pomocí výměníkových stanic či samostatných topných okruhů - bioplynové stanice - vypracování kompletního projektu - instalace průmyslových chladících systémů na klíč včetně zhotovení potrubních tras chladící kapaliny - tlakové systémy kapalin - čerpací systémy pro ...

MANI Group s.r.o. provádí výkup a recyklaci plastových materiálů.

Společnost Ing. Jitka Tomisová EKOTECHNIKA Ostrava provádí autorizované měření emisí znečišťujících látek, dále také měření doprovodných vzduchotechnických parametrů, spotřeby tlakového vzduchu a laboratorní rozbory. Poskytujeme ekologické služby a zabýváme se ekologizací provozů veškerých technologií a snižováním emisí.