Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.
Sběrné suroviny, a.s.
ESKO-T s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Zpracování, poradenství: - energetické audity - energetické průkazy - energetické posudky - projektové dokumentace. Zelená úsporám. Studie proveditelnosti.

Konzultační společnost působící v oblastech ochrany životního prostředí, prostorového a územního plánování, regionálního rozvoje a dopravy. Poradenství, konzultace: -životní prostředí -doprava a infrastruktura -prostorové plánování -rozvoj a řízení lidských zdrojů.

Pobočka. Služby: - čištění kanalizace - revize kanalizace TV kamerou - bezvýkopové technologie opravy kanalizace - opravy kanalizace - pronájem mobilních WC - NON-STOP servis.

Podnikání v oblasti nakládání s odpady. Sběr, přeprava, likvidace, odstranění: -tekutý a pevný odpad -nebezpečné odpady: -kaly z odlučovačů oleje a lapáků nečistot -emulze -průsakové vody ze skládek odpadů -pevné odpady: -demoliční, domový, stavební materiál -upotřebovaná čistící tkanina -sorbenty, aj.. Odvoz, ...

Výroba asfaltových směsí pro silniční stavby. Recyklace vybouraných asfaltových a betonových konstrukcí.

Velkoobchod, recyklace: - odpad a šrot. Zemní a výkopové práce. Služby: - průzkumné vrtné práce sloužící k získání doplňujících údajů pro dokumentaci staveb - odvodňování staveniště - lešenářské práce - technické rekultivace - bourací a úklidové práce.

Nakládání s odpady. Recyklace. Obchodní zastoupení firem na jednáních v Rakousku, Německu, Slovensku, Polsku.

Projekční, inženýrská činnost. Bioplynové stanice. Biometanové stanice. Energetický audit.

Demoliční, bourací práce. Demolice: - železných konstrukcí (stožáry, mosty, haly, budovy, nádrže, staré fabriky, důlní šachty) - po celé ČR. Výkup: - železné, neželezné a barevné kovy. Malířské práce. Pokládka plovoucích podlah. Sádrokartonové příčky. Montáž obložek. Terénní úpravy. Kosení trávy. Kácení stromů a štípání ...

Ekologie: - ekologické audity - průzkumy kontaminace - sanační projekty - EIA - EMAS - sanace zemin a vod Hydrogeologie. Inženýrská geologie.

Odtahy autovraků a vozidel k likvidaci Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Dle typu vozidla zaplatíme maximální cenu za Váš vrak. Odtahy autovraků k likvidaci zcela ZDARMA. Obdržíte potvrzení pro úřad bezplatně. Dle přání Vám vyřídíme jednání s úřady.

Ekologická likvidace vozidel a odtahy autovraků. Provádíme odtahy autovraků k ekologické likvidaci.Obdržíte potvrzení nutné k vyřazení vozidla z registru automobilů, odtah máte zcela bezplatně a ještě Vám vyplatíme finnanční odměnu za každý vrak, dle vzájemné domluvy.jemn

Čištění jímek a odpadů: - čerpání žump a jímek - revize kanalizační kamerou.

Služby: - provozování mobilní odstřeďovací stanice - hygienizace kalů, odběr a zpracování kalů z čistíren odpadních vod (zakázka na měsíc). Výroba: - rekultivační substráty - stavební výplňové hmoty - průmyslové komposty.

Společnost se zaměřením na ekologickou oblast: - ekologické poradenství - ekologické výstavby.

Zpracování: - vysokopecní granulové strusky.

Poradenství: - nakládání s odpady - ekologické - enviromentální. Oleje, maziva - obchodní zastoupení Morava. Čistící bavlna. E-shop, prodej: - textil.

Urbanismus: - územně plánovací dokumentace a podklady. Služby: - architektonické - poradenství-ekologie, konzultace - zprostředkovatelská činnost - územní systémy ekologické stability - výběr a vyhledávání lokalit pro podnikatelské záměry - digitální zpracování územně-plánovacích podkladů a dokumentace. Správa urbanistického ...

Služby: - energetické audity - měření a monitoring - tepelné zdroje, turbíny, čerpadla, kompresory.

Prodej: - solární technika: - solární fotovoltaické elektrárny, fotovoltaika - fotovoltaické panely (monokrystalické, polykrystalické, amorfní, hybridní) - střídače pro fotovoltaiku a větrnou energii - solární vakuové kolektory (solární ohřev teplé užitkové vody) - akumulátory, solární baterie (pancéřové, gelové, solární ...

Výkup a odvoz kovového odpadu: - autovraky - železo - barevné kovy. Výkup katalyzátorů: - automobilové katalyzátory - filtry pevných částic.