Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.
Sběrné suroviny, a.s.
ESKO-T s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Projektová činnost-komplexní. Projekce energetických zařízení. Zprostředkování nákupu: -stroje, zařízení. Činnost: -stavby -ekologické práce -zajištění likvidace-kontaminovaný materiál.

Skladování a zpracování kovového i nekovového odpadu a šrotu.

Biologická likvidace organického znečištění. Zpracování a odstraňování odpadů, sanace kontaminovaných lokalit, zajišťování nepřetržité ekologické havarijní služby a poskytování konzultačních služeb. Čistírny odpadních vod ČOV.

Činnost: -výkup, odkup-movité věcí, zásoby zboží, zařízení, vybavení, stroje. Pro správce konkurzních podstat a likvidátory je výkup prováděn jako komplexní služba.

Nakládání s odpady-mimo nebezpečné. Provádění likvidací, zpracování a ekologických úprav struskových hald. Výroba kameniva a materiálů pro násypy.

Sběrna, výkup, zpracování druhotných surovin.

Báňské technologie: -vývoj, konstrukce, výroba, servis a prodej: - báňské technologie, především pro hlubinné dobývání uhlí, zejména zařízení na dopravu a úpravu fragmentace hmot a speciálních důlních zařízení. Ekologie–ekoinženýring: -systémy nakládání s odpady -koncepce, studie a plány odpadového hospodářství -ekologizace ...

Likvidace nebezpečných odpadu Nabízíme komplexní řešení pro vaši ordinaci, středisko či jiné zdravotnické zařízení. Likvidaci zdravotnického odpadu provedeme buď jednorázově dle objednávky, nebo na základě smluvního vztahu s objednatelem. Náš moderní bezpečnostní systém pro manipulaci likvidaci ambulantních odpadů splňuje přísné normy. Přepravu ...

Měření: - emise, imise - škodliviny v ovzduší. Služby - zpracování: - dokumentace EIA - odborné posudky - rozptylové studie.

Výkup, sběr, sběrna, recyklace, zpracování: - druhotné suroviny - odpady - kovové, papír, plasty, sklo.

Recyklace: - kovové odpady. Řemeslo: - zámečník, zámečnictví. Likvidace: - autovraky, kovové odpady.

Výkup a prodej, velkoobchod: - barevné kovy - legované oceli a tvrdokovy - nástrojové oceli, použité nástroje - slinuté karbidy. E-shop: - koňské masti.

Ekologická likvidace vozidel: - staré vozy, automobily. Výkup, zpracování: - kovový odpad, kovový šrot - bílá technika (sporáky, pračky, myčky).

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Velkoobchod, prodej: - šrot - kovový odpad.

Kovošrot. Sběr, výkup, sběrna: - druhotné suroviny - barevné kovy - kovový odpad. Likvidace: - olověné baterie. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Služby: -čištění potrubí. Čištění: -průmyslových potrubí -kanalizačních a odpadních potrubí -technologických potrubí -dešťových potrubí. Vytěžování potrubí-zanesení potrubí. Frézování ucpávek a nálitků v potrubí. Revize potrubí. Vytyčování směru potrubí.

Sběr, výkup, sběrna a zpracování: - kovový materiál, kovový odpad. Provozovna: - Křivá 3089/2, Ostrava - Moravská Ostrava.

Autorizovaná laboratoř: -měření emisí. Vývoj, výroba, oprava, servis: -hořáky. Přestavby na jiná paliva. Garanční měření energetických zařízení. Měření koncentrace tuhých částic.

Sběr a výkup: - odpad, druhotné suroviny. Sběrna.

Výkup: - železné, neželezné kovy - papír. Sběr druhotných surovin.