Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.
Sběrné suroviny, a.s.
ESKO-T s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Velkoobchod, maloobchod: - sanitární keramika - obklady, dlažby

Firma Ladislav Šebánek se zabývá odvozem fekálií a odpadních vod. Vyvážíme septiky, jímky i žumpy. Působíme na Praze 9 a okolí. Vývoz, odvoz, vyvážení: - odpadní vody - fekálie - žumpy - vývoz septiků, jímek - odpadní vody ze zaplavených sklepů - odvoz odpadních vod fekálním vozem.

Služby - nakládání s dřevními odpady - čistění a odvoz manipulačních skladů a pilin - výkup lesní biomasy - štěpkování. Sběrný dvůr - adresa: Mezi Vodami 168/37, 143 00 Praha 4 - tel. 607 875 000.

Výkup, likvidace, zpracování a prodej odpadu či starého papíru.

Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.

Služby: - přeprava, zneškodňování odpadu - sanace budov (odstraňování ropných látek, azbestu) - dezinfekce, dezinsekce, deratizace. Výroba, montáž: - uhlíkové filtry pro automobily, zemědělskou techniku, průmyslové objekty.

Firma Janovský - likvidace odpadů působí v oblasti nakládání s odpady od roku 1991 a zabývá se: - vyklízením - nakládkou - odvozem - řádnou likvidací - využití - zneškodnění odpadů ve smyslu zákona č. 185/2001 Sb. Kontejnery, které naše firma používá mají objem od 3, 5 m3 do 20 m3. Všechny mají zadní část otevírací.

Odvoz - odpady Čištění a zimní komunikace - chodníky - parkoviště - komerční areályúklid - interiéry Zemní práce Opravy - komunikace Péče o zeleň

Působí v oblasti ekologie a likvidace ekologických škod, poskytuje odborné poradenství v rámci problematiky životního prostředí.

Provozujeme kolektivní systém pro oddělený sběr, zpětný odběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu ve skupinách 1, 2 a 6.

Společnost Jaroslava Arenta se zabývá přepravou materiálu, odvozem suti a odpadů a pronájmem kontejnerů v Praha a blízkém okolí. Naše hlavní činnost: - odvoz odpadů, odvoz suti a sypkých materiálů - přistavení kontejneru - pronájem kontejnerů - odvoz komunální odpad na skládku - doprava stavebního materiálu. Naše společnost ...

Obory činnosti: -hydroinformatika -zásobování vodou -čištění odpadních vod, stokování a kanalizace -hydrotechnika a hydroenergetika -trubní vedení a zásobníky -ekologické inženýrství -krajinné inženýrství a hydromeliorace -skládkování a odpadová hospodářství

bezpečnostní poradce ADR (DGSA) poradenstváí v oblasti odpadového hodspodářství vodní hospodářství ochrana ovzduší Autorizované odborné posudky systémy řízení ISO 9001, ISO 14001, 18001 HACCP

Ekologické a finanční poradenství pro organizaci zahraničních transakcí.

Činnost: - demolice (malé i rozsáhlé) - zemní práce - recyklace stavebních odpadů.

Naše společnost poskytuje služby v oblasti zpracování, výkupu a prodeje kovového odpadu.

Firma G-servis Praha spol. s r. o. je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO 9000 a ČSN EN ISO 14000 členem České asociace konzultačních inženýrů (CACE), České asociace sanačních biotechnologů (ČASAB) a odpovědní pracovníci jsou členy České asociace hydrogeologů (ČAH).

Provádíme: - likvidace a odvoz odpadů a sutí - likvidace černých skládek - zemní práce - zahradnické práce - provádění demolic.

Činnost: - sběr a následné zpracování použitého textilu.

Recyklace plastu - plastový regranulát a drť. Likvidace odpadů a odpadních kapalin, sanace ekologických zátěží. Nabídka ekologického poradenství.

Činnost: - recyklace, ekologická likvidace nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - poradenství, monitoring v oblasti životního prostředí.

Činnost - chemické čištění potrubních rozvodů - odstraňování usazenin z topných i ostatních potrubních systémů. Pobočka: - Smetanovo náměstí 49, 570 01 Litomyšl.

Společnost P - EKO s.r.o., dceřinná společnost společnosti Rumpold s.r.o. nabízí služby v následujících oborech: - nakládání s odpady (včetně nebezpečných) - řešení starých ekologických zátěží, rekultivace, sanace - likvidace čených skládek - tvorba a údržba zeleně - EIA - dokumentace a posudky - biologická hodnocení a posudky - ...

Služby: - poradenství v oblasti financí, pojišťovnictví a investic

Výkup a prodej kovového odpadu Velkoobchod s hutním materiálem. Přepravní a logistické služby. Investiční a poradenská činnost. Provozovna: - Hustopeče nad Bečvou.