Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Naše firma se zabývá těmito činnostmi: Recyklace stavebních odpadů. Mobilní drcení kameniva, dodavatelské třídění písků, hrubotřídění. Ukládka zemin, stavební suti, betonu, živice a asfaltu..

Služby, práce: -sanace znečištěného horninového prostředí a podzemních vod. -hydrogeologický, inženýrskogeologický průzkum.

Provozujeme kontejnerovou dopravu s vozem Avia A 31.1 s vanami o objemu 3 a 9 m3, které používáme pro odvoz odpadů, suťí a dovoz písků, štěrků, zeminy, betonů atd., jezdíme po celé Praze a okolí(Kostelec n/L., Brandýs n/L., Úvaly, Říčany, po dohodě i jinam) - vyklidíme vnitřní i venkovní prostory, - domovní sklepy, půdy i celé areály - ...

Nabízíme architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství včetně projektování.

Stavební firma - stavební práce. Stavební činnost: -občanské, bytové a průmyslové stavby -modernizace a rekonstrukce památkové chráněných objektů -likvidace starých ekologických zátěží.

Monitoring vlivů na životní prostředí.

Demoliční práce. Zemní práce. Výškové jeřábnické práce. Přeprava nadměrných nákladů. Recyklace: - cihelná suť - živice - beton - železobeton - další stavební odpady. Doprava sypkých materiálů a kameniva.

Provádíme: - sběr nebezpečného odpadu pro občany na území hl. m. Prahy a v některých obcích Středočeského kraje - zneškodňování nebezpečných odpadů. Poskytuje služby v oblasti: - životního prostředí EIA, EMAS, EMS - ekologické audity - rizikové analýzy - poradenskou a konzultační činnost v oblasti legislativy životního prostředí. ...

Odvoz odpadu a suti (sutě) včetně naložení a ekologické recyklace.

Stavebnictví: - rekonstrukce a opravy domů a bytů - půdní vestavby - fasády - výstavba průmyslových a kancelářských prostor. - bazény. Prodej stavebního materiálu. Likvidace stavebních odpadů.

- poradenství v oblasti výzkumné a vývojové činnosti v rámci živnosti volné - výzkumná a vývojová činnost včetně zprostředkování této činnosti v rámci volné živnosti - Prodej zboží v rámci volné živnosti. - podnikání v oblasti nakládání s odpady - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady.

Přepravujeme nebezpečné, tekuté odpady, zajišťujeme čištění jímek a nádrží od usazenin s následnou ekologickou likvidací.

Zabýváme se především výkupem barevných kovů i železa a slitin od malo i velkododavatelů.

Zpracování - kovový odpad Prodej - stroje

Doprava sypkých materiálů. Přeprava nadrozměrných materiálů. Prodej kamene. Demoliční práce. Rekultivace skládek, nakládání s odpady.

Zneškodnění: - průmyslové odpady. Dodávka: - obalová technika.

Projekce, dodávky, montáže a provozování: -čistírny odpadních vod a úpraven vody. Odvodnění a zpracování kalů. Poradenství v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Činnost autorizované osoby pro nakládání s nebezpečnými chemickými látkami..

Nabízíme tyto služby: - odběry vzorků, rozbory a chemické analýzy protokolárně zpracované u akreditovaných laboratoří - přistavení vhodných sběrných nádob nebo dodání obalů podle příslušných odpadů - přistavení kontejnerů různých objemů a následný odvoz vlastním vozidlem dle ADR (přeprava nebezpečných odpadů) s možností využití nákladního ...

Poskytování poradenství v oblasti systémů řízení jakosti, životního prostředí a bezpečnosti práce.

Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Firma ALBA, spol. s r.o. patří mezi důležité zpracovatele kovového šrotu a nebarevných kovů na území ČR. Založena byla roku 1991. Její hlavní činností je: -demontáže a likvidace zařízení -strojírenských celků, apod., -obchod a zpracování papírového odpadu (cca 800 tun měsíčně), -likvidace nebezpečných odpadů, -dlouhodobý a ...