Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

ENVIROS, s.r.o., je společností poskytující energetické a environmentální poradenství. Působí v ČR a dalších evropských a asijských zemích. Je zapojen do projektů v rámci programů EU, WB, EBRD, USAID, Ecolinks a dalších.

Provádíme filtrace olejů všech druhů (minerální, syntetické a polo-syntetické oleje, bio-oleje). Prodej speciálních BY-Paas filtrů.

Pravidelný i jednorázový odvoz odpadu několika druhy kontejnerů: -kontejner 3 m3 -kontejner o objemu 6 m3 -kontejner 9, 5 m3 -speciální kontejnery o objemu 11 m3.

Nakládání s odpady Skladování odpadů Ekologická likvidace

Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - sběr, výkup, přeprava a zajištění odstranění odpadů dle zákona č. 185/2001 Sb., příslušných prováděcích vyhlášek a mezinárodní dohody o přepravě nebezpečných věcí - ADR.

Sanace zemin a podzemních vod. Hlavní obory podnikání: - služby pro životní prostředí - odstraňování ekologických zátěží - sanační práce - nakládání s odpady - nakládání s odpady ze zdravotnických zařízení - geologické práce.

Zařízení pro zpracování biologických odpadů.

Komplexní služby v oblasti ekologie, ochrany životního prostředí a služeb průmyslové povahy: - revize nádrží a zásobníků na kapalné uhlovodíky - zkoušení těsností nádrží - čištění jímek, záchytných van a lapolů včetně odvozů - zneškodňování ropných kalů - revize mobilních cisteren a automobilových návěsů a přívěsů - povrchová úprava ...

Provádíme odvoz a likvidaci odpadu, sutí a vyklízení prostor.

Ekologická likvidace výrobků gumárenského průmyslu.

Odvoz odpadu. Odvoz suti. Vyklízení. Kontejnerová doprava.

Výkup, zpracování, prodej: -barevných kovů -železa, -elektrošrotu. Likvidace kotelen a veškerého strojního zařízení. Certifikace dle ČSN-EN ISO* 9002. Výkup: -kovový odpad neželezných kovů (barevné kovy, kovový šrot i přebytečné zásoby) -odpady mědi a hliníku elektrovodné: -vodiče (dráty) nové, staré, pocínované, ...

Nabízíme: - čištění kanalizace tlakovou vodou - čištění kanalizace motorovým perem - trasovaní a vyhledávání kanalizace - revize kanalizace videokamerou se záznamem na DVD a zprávou - čerpání kalovými čerpadly - čištění jímek a revizních šachet - stavební opravy kanalizace.

Služby: - realitní činnost - právní a účetní služby - správu a údržbu nemovitostí - nakládání s odpady včetně separace - ostrahu osob a majetku - zpracování dat, správu sítě, databank - přípravné práce pro stavby - technické služby (letní i zimní údržba areálů)

Nejlevnější odvoz odpadu odpadů, Praha, kontejner, kontejnery Avia, odvoz suti sutí písků písku, přistavení kontejneru kontejnerů, kontejnery na objemný odpad, v Praze, pronájem kontejnerů, vyklízecí práce.

Výroba, prodej, montáž. Kominické práce a služby. Měření emisí malých zdrojů dle zák. 86/2002 Sb. Technické poradenství: - návrh řešení kouřových, spalinových cest. Montáž: - nafukovací pryskyřičné vložky - kovové komínové vložky - vícevrstvé kovové komíny. - FURANFLEX Revize, periodické ...

Firma EKOMEX, s. r. o. působí na odpadovém trhu v rámci ČR od roku 1995. Za tuto dobu jsme nasbírali spoustu poznatků a zkušeností, na jejichž základě Vám nabízíme komplexní služby v oblasti likvidace odpadů kategorií O a N (ostatních i nebezpečných).

EKOHYDROGEO Žitný s.r.o. je specializovaná: - konzultační - inženýrská - realizační společnost poskytující od roku 1992 široké spektrum služeb v oblasti ochrany životního prostředí. Hlavním cílem naší společnosti je uspokojovat aktuální potřeby svých zákazníků komplexním souborem služeb realizovaných na vysoké odborné úrovni.

Zajistíme odvoz odpadů a stavebních sutí, přistavení kontejnerů o objemu 3-15 m3 a nosnosti 3-10 tun (nosiče Avia a Mercedes Benz).

Služby: - optimalizování provozu čistíren - úprava pitných vod. Rekonstrukce, intenzifikace, návrhy, analýzy:

Hlavní náplní holdingu jsou komplexní služby v oblasti nakládání s odpady včetně svozu, separace a odstranění.

Služby: - akreditované měření azbestu a jiných anorganických látek ve vzduchu a materiálech, - zpracovávání průzkumů na výskyt materiálů s obsahem azbestu, včetně vyhodnocení rizik a návrhů postupu sanace, - zajištění monitoringu sanačních prací.