Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Společnost Zakládání Group a.s. hledá pro Vás to nejlepší řešení především v oblasti speciálního zakládání staveb, ať jde o zajištění stavební jámy, založení či podchycení objektu nebo o řešení sesuvů, protipovodňových opatření či starých ekologických zátěží. Provádíme veškeré práce v oboru speciálního zakládání staveb od pilotového založení až po ...

Kovové odpady - železné a neželezné kovy - plasty Sídlo: U Habrovky 247/11, 140 00, Praha - Krč

Ekologická činnost - firemní ekologie - externí podnikový ekolog - odpady - evidence odpadu - roční hlášení - POH - program prevence odpadů - nakladová optimalizace - provozní řády - podniková ekologická dokumentace - zavádění Systému environmentalniho řízení EMS - ...

Komplexní služby v oblasti životního prostředí. Služby: - odpadové hospodářství - vodní hospodářství - ochrana přírody a ovzduší.

Poradenská a konzultační činnost: - oblast ochrany ovzduší a životního prostředí - kompletní řešení oblasti ekologie a životního prostředí ve Vašem podniku či společnosti. Přednášky: - oblast ochrany ovzduší

Činnost: - hydrogeologie, hydrogeologický průzkum - rozbory vody, čerpací zkoušky - posudky pro likvidaci odpadních vod (domovní čistírny, septiky, vsakování) - návrhy likvidace srážkových vod - ekologické audity - průzkumy znečištění zemin, povrchových a podzemních vod - rizikové analýzy.....atd.

Systém detekce netěsností předizolovaného potrubí: - výroba a prodej detektorů netěsností předizolovaného potrubí - měření a lokalizace poruch předizolovaného potrubí - projektování a instalace systémů detekce netěsností.

Společnost I.Z.A.P - Ivana Zůčková Vám poskytne služby v oblasti dodávkové autodopravy, pronájmu kontejnerů, odvozu a likvidaci odpadů nebo zahradnických pracech. Kromě těchto služeb u nás můžete také zakoupit různé sypké materiály jako kačírek, štěrk, mulčovací kůru či písek. Sídlo společnosti naleznete na adrese Bohnická 38/8, Praha ...

Firma RK-EMPTIES působí i v lokalitě Praha - zajišťuje výkup a svoz prázdných tonerů, cartridge. Vykupujeme originální i renovované tonery. Ekologická likvidace či renovace - likvidujeme i poškozené či kompatibilní tonery, napodobeniny z Číny. Působíme po celé ČR, převážně v regionu Zlínský kraj. Výkup tonerů lze provést snadno on-line, ...

Vnitrostátní autodoprava, doprava, přeprava: NÁKLADNÍ VOZY (sklápěč): - Multicar 2t - Avia 3t, 5t, MAN 7t - Liaz 14t, Tatra 12t DOVOZ/ ODVOZ kontejnerů: Avia 3t, 5t, MAN 7t KONTEJNERY (přistavení a odvoz: možnost i naložení- ruční/ strojní) - suť, zemina do 6t - směsný odpad 3 - 12m3 ODVOZ ODPADU nad 6t - LIAZ, TATRA - ...

Naším konečným cílem je dosažení myšlenky, že stavitel či soukromá osoba od počátku stavby do jejího ukončení, zde naleznou veškeré portfolio služeb (Vozidla, Zemní stroje, Materiály a skládky, Profese, Poradenství, Facility management), kde si mohou rovnou objednávat to, co zrovna potřebují.

Jsme specialisté na čištění kanalizací a dalších potrubních systémů. S pomocí sacího bagru také provádíme sání, transport a vyfukování mokrých i suchých materiálů.

Ekologická likvidace vozidel a autovraků v ČR zdarma, za některé předem dohodnuté vozy platba v hotovosti. Předání dokladu pro Úřad k trvalému odhlášení vozidla + odtah autovraku zdarma. Praha a Středočeský Kraj, platí po celé ČR.

Altreon s.r.o. - provádíme veškeré čištění a opravy potrubí, včetně bezvýkopového. Také provádíme čištění a vývoz jímek, septiků a veškerých nádob. Neváhejte a kontatktujte profesionály s veškerým servisem.

Základem činnosti naší společnosti AKOPA je výkup autobaterií a kovového odpadu. Vykupujeme olověné a nikl-kadmiové akumulátory. V našem kovošrotu přijímáme většinu kovů – od železa po měď.

Ostatní specializované stavební činnosti j. n., Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití, Výroba nealkoholických nápojů; stáčení minerálních a ostatních vod do lahví, ale zabývá se i dalšími 6 obory. Je aktivní bez omezení činnosti.

Služby - poradenství v oblasti řešení rizik, ekologie a bezpečnosti - kurzy, školení - audity - inspekce a přejímky - personální služby. Kancelář Neratovice - adresa: Dr. E. Beneše 965, Neratovice - tel. 736 148 258. Kancelář Horní Kalná - adresa: Horní Kalná 25, Hostinné - tel. 736 148 258.

Služby - odvoz a odstranění odpadů - nakládání s chemickými látkami a směsmi - odpadové hospodářství - ekologické poradenství.

Služby: - archivace a skartace dokumentů - úschovna dokumentů - vedení evidence o uložených písemnostech

Nákup, prodej: - kovové odpady, odpady legovaných ocelí - ekologická likvidace autovraků.

Odpady komplexně: -svoz komunálního a živnostenského odpadu, tříděný sběr -kontejnery -lisovací kontejnery -tříděný sběr odpadů -objemný a průmyslový odpad -čištění komunikací -sběrné dvory Voctářova ulice, Satalice.

Výkup a zpracování kovového odpadu a barevných kovů: - lisování lehkého kovového odpadu - stříhání a pálení těžkého kovového odpadu - třídění barevných kovů - sběr druhotných surovin. Vykupujeme - barevné kovy: - měď*, olovo, zinek, hliník, bronz, mosaz, titan, nikl, wolfram - kovový odpad - železo, litina, nerez a jiné ...

Společnost PROGRESTECHNIC s.r.o. se zaměřuje na tlakové a mechanické čištění kanalizací i domovních odpadů. Provádíme opravy a rekonstrukce kanalizací či domovních odpadů a v rámci našich služeb nabízíme také monitorování potrubí kamerou a nonstop havarijní službu. Další činností, kterou se zabýváme jsou instalatérské práce, úklidové a čistící ...

Stavební společnost FREKO a.s. se zaměřuje na služby spojené s údržbou dopravních povrchů. Nabízíme speciální stavební práce při výstavbě a opravách letištních dopravních ploch. Dále provádíme frézování živičných a betonových krytů vozovek a ostatních dopravních ploch. Naši činnost soustředíme také v oblasti komunálních služeb, zabýváme se ...