Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Ukládka inertních materiálů. Prodej: - štěrk - betonářský a maltový písek - lomový kámen. Recyklační technologie. Doprava sypkých stavebních materiálů. Odvoz odpadu a suti v kontejnerech. Zprostředkování stavební mechanizace – jeřáby, nakladače, bagry atd.

-nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, kromě zboží vyhrazeného zákonem č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání ve znění pozdějších předpisů -nakládání s odpady vyjma nebezpečných odpadů -Přípravné práce pro stavby

Výkup a zpracování: -železného odpadu. -barevné kovy. Služby: -ekologická likvidace autovraků. Areál ZKL.

Specialisté na životní prostředí, vodohospodářství a stavebnictví. Zabýváme se geologickými projekty a posudky.

- likvidace nebezpečných odpadů - svoz odpadů vlastními dopravními prostředky - optimální likvidace odpadů - spalovny, solidifikační zařízení, skládky, zařízení k recyklaci - poradenská činnost v oblasti nakládání s odpady - pronájem kontejnerů, navržení a optimalizaci skladovacích a sběrných nádob čištění nádrží a jímek - sanační ...

Správa a údržba komunikací. Svoz a likvidace: - velkoobjemový odpad. .

Nakládání s odpady. Odvoz a likvidace stavebních sutí. Prodej, doprava: - písek - stavební materiál. Vyklízení sklepů a půd.

Služby: - autodoprava - odvoz sutě, odpadu - zemní práce - demolice - vyklízení prostor - dovoz, odvoz kontejneru. Velkoobchod, maloobchod: - písek, štěrk - kačírek - zemina.

Služby: - autodoprava - přistavení kontejneru - odvoz odpadu (zemina, suť, šrot...) - vyklízecí práce, vyklízení.

Návrh, montáž, servis: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla.

Prodej: - písek - štěrk - kačírek Služby: - odvoz a likvidace odpadů - kontejnerová doprava - zemní práce - půjčovna stavebních strojů

Zprostředkovatelská a stavební firma. Zpracováváme stavební a demoliční odpad a prodáváme stavební recykláty. Působíme převážně v oblasti ekologických služeb pro stavebnictví, kde za několik let podnikání získali řadu cenných zkušeností a napomohli realizaci mnoha důležitých staveb.

Prodej, montáž, oprava, servis: - solární systémy - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky

Výroba biomasy pro energetické a papírenské účely. Biomasu získáváme z různých zdrojů - zpracováváme zejména potěžební zbytky, odpad z údržby zeleně, dřevařských provozů apod.

Činnost: - zpětný odběr a recyklace obalových materiálů.

Činnost: - poradenství v oblasti snižování nákladů a energetické náročnosti pomocí nových technologií.

Poradenství v oboru ekologické újmy - hodnocení rizik ekologické újmy. Prodej, montáž a opravy komínů.

Konzultační a expertní činnost ve vodním hospodářství a životním prostředí, aplikace matematických simulačních modelů, zpracování dat, měření a monitoring, vývoj programových prostředků, činnost technických poradců, pořádání odborných kurzů

Činnost: - likvidace ojetých pneumatik - likvidace pryžového odpadu.

Poradenství a služby v oblasti nakládání s odpady - zpracování a recyklace odpadů.