Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.
Sběrné suroviny, a.s.
ESKO-T s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

DELTA s.r.o.
DELTA s.r.o. se nachází v Žádovicích na Moravském Slovácku a již přes 30 let se specializuje na nákup a prodej kovového odpadu. Nakupujeme železo, litinu, nerez, speciální kovy i barevné kovy jako měď, bronz a hliník. Nabízíme kontejnery, nakládku speciálním nakladačem a likvidaci kovových celků přímo na místě. Důraz klademe na spokojenost ...
DELTA s.r.o.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Přepracování odpadů s obsahem drahých kovů, výroba zvláště nebezpečných jedů, výroba čistých drahých kovů.

Dodávka, montáž: - topení - podlahové topení - solární topení - tepelná čidla - voda - kanalizace - rekonstrukce koupelen - plyn.

Služby: - strojní čištění odpadů a kanalizací včetně kamerových prohlídek.

Služby: - bezpečnost a hygiena práce - ekologické služby poskytujeme v kategorii odpady, ovzduší a voda. - protivýbuchová prevence - požární ochrana - revize elektro a revize PO. - Koordinátor BOZP Prodej: - prostředky požární ochrany - ochranné pracovní pomůcky

Služby: -recyklace nekovového odpadu -nakládání s odpady včetně nebezpečných -specializace na stavební odpady -provoz vlastní skládky.

Služby: - zpracování a recyklace odpadů v polygrafickém průmyslu.

Sběrné suroviny: -výkup druhotných surovin -papír, železo, barevné kovy.

Nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy: -pracovní stroje. Práce: -truhlářské -zednické. Doprava: -nákladní. Poskytování služeb: -pro zemědělství -pro zahradnictví.

Služby: - recyklace a zpracování plastů.

Kominické práce. Sběr odpadů.

Naše služby: - likvidace ropného znečištění v zeminách a vodě - atmogeochemický průzkum - poradenství v oblasti ekologie.

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Skládka komunálních odpadů kategorie O. Pro firmy a pro občany. Možnost zajistit odvoz odpadu kontejnery od 1 m/3 do 7 m/3 Provozní doba: - po-pá: 7.30 - 17.00 - so: 9.00 - 12.00 Orientační základní ceny za ukládku nejběžnějších odpadů za 1 tunu - komunální odpad 725 Kč - biologický odpad 450 Kč K uvedeným cenám se ...

Specializujeme se na celkové rekonstrukce bytů, domů, koupelen, kuchyní, pokládkou podlah, dlažby, PVC a obkladů, komplexní instalatérskou prací, revizí, rozvody topení a plynu, instalatérské práce, odvoz suti a odpadu a to kvalitně, rychle a cenově dostupně. Zároveň jsme Vám schopni zajistit malování a gererální úklid po našich pracech.

Autosklo Ledinský. Výměna autoskel pro osobní, nákladní vozy a bus Servis, odborná montáž, opravy a prodej automobilových skel Tónování autoskel foliemi - autoskla polepujeme kvalitními autofóliemi s atestem Zajišťujeme: - autoskla na všechny typy vozů - kompletní vyřízení pojistných událostí - rychlé montáže a kvalitní ...

Přeprava, rekultivace, sanace: - nakládání s odpady a nebezpečnými látkami

Ekologická likvidace motorových vozidel.

Výkup, likvidace: - papír - železo

Sběrné suroviny. Služby: -výkup, svoz a zpracování kovových odpadů -likvidace kovových konstrukcí, strojů, technologických zařízení, autovraků. - ekologická likvidace autovraků

Sběrné suroviny. Výkup, odvoz: - papír - železný šrot - barevné kovy - plasty.

Technické služby: - nákladní automobilová doprava, - odvoz a likvidace odpadu, - zhotovování domovních přípojek vody.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál Recyklace kovového odpadu a šrotu.

Technické služby. -údržba veřejné zeleně. -čištění města, komunikací, chodníků. -svoz komunálního odpadu.