Stanislav Kojecký
Vodní zdroje Ekomonitor, s.r.o.
GEOSAN spol.s.r.o.
AGMECO LT, s.r.o.

Likvidace odpadů, třídění a recyklace – tři základní pilíře ekologie. Firmy zajišťují svoz nebo odvoz odpadu z podniků, jeho roztřídění, zpracování a následnou ekologicky příznivou likvidaci, případnou recyklaci.

Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Naše společnost se specializuje na čištění velkých průmyslových objektů, jako jsou vzduchové chladiče, destilační kolony, potrubní systémy, sila, tlakové nádoby, výměníky tepla či pece. Pyšníme se dlouholetou tradicí v oboru, bohatými zkušenostmi, špičkovou technologií a kvalifikovaným personálem. Neváhejte využít našich služeb.
Buchen Ekoservis s.r.o. - čištění průmyslových objektů
Skládku odpadů v katastru obce Uhy. Likvidace, zpracování: - komunálních a průmyslových odpadů.

Výkup, zpracování: - kovových odpadů - šrotových elektromotorů.

Nabízíme: - zneškodnění odpadu na skládkách - likvidaci odpadu - provoz skládek nebezpečných odpadů.

Poskytujeme služby v oblasti zpracování, výkupu a prodeje kovového odpadu (železný a ocelový šrot, litina, elektromotory, barevné kovy).

Naše služby: - recyklace, odvoz kovový odpad - ekologická likvidace.

Poradenské služby v ekologii a ochraně životního prostředí především pro podniky: - funkce externího ekologa (odpadového hospodáře) - funkce externího DGSA (bezpečnostní poradce ADR pro přepravu nebezpečných věcí po silnici) - posuzování vlivů na životní prostředí - vypracování integrovaných registrů právních a jiných ...

Služby. - ekologické poradenství - poradenství v oblasti energetiky - výzkumná činnost, vývoj v oblasti ekologie i energetiky.

Likvidace technologických zařízení nakládání s odpady Obchodní činnost Nákup a prodej - barevné kovy a železo Zámečnická činnost

Ekologická likvidace vozidel a autovraků. Zajistíme likvidaci autovraků z celého středočeského kraje. Doprava zcela zdarma. Doklad o likvidaci vozidla je u nás samozřejmostí. Po dohodě Vám vozidlo i odhlásíme. Zabýváme se také prodejem náhradních dílů z autovraků: - motory, převodovky, pneumatiky. Veškeré náhradní díly na vozy Škoda ...

Odvoz, likvidace: - stavební sutě - odpady.

Nakládání s odpady: - čištění kanalizačních přípojek a potrubí.

Výroba, dodávka: - asfaltové směsi. Provádíme recyklaci vybouraných asfaltových a betonových konstrukcí.

Naše služby: - výkup druhotných surovin - odvoz sutí a odpadu - dovoz štěrku, písku, drtí.

Výkup, likvidace: - druhotné suroviny.

RS-Servis, Kladno - likvidace sutí, odpadů komunálních i ostatních (kategorie D), recyklace skla, středočeský region. Prodej a odvoz: -písek -štěrk -kačírek -drť pod zámkovou dlažbu.

Dodávka, montáž: - topení - podlahové topení - solární topení - tepelná čidla - voda - kanalizace - rekonstrukce koupelen - plyn.

Naše služby: - likvidace ropného znečištění v zeminách a vodě - atmogeochemický průzkum - poradenství v oblasti ekologie.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál Recyklace kovového odpadu a šrotu.

Pellet Mill – Mills Biomass Pellet Solutions. Prodej: - granulační stroje - peletovací stroje - peletovací mlýn - granulační linka - zařízení Small Granulation Unit - Cutting Grinder - Auger Conveyor - a další zařízení pro zpracování biomasy. Využití: - granulovaná biomasa - pelety jako topení i krmivo - biologické brikety.

Likvidace nebezpečných odpadů Ubytování - kapacita 50 lůžek - 2 - 4 lůžkové pokoje

Odvoz - odpady z demolic Demolice traktor, bagr, VOLVO, bagr NEW HOLAND, otočný bagr KOMATSU Zemní práce