Sběrny druhotných surovin vykupují od firem i jednotlivců ocel, nerez, kabely, elektromotory, barevné kovy, měď, bronz, hliník a železo. Výkupní ceny jsou individuální a liší se u jednotlivých sběren. Platby za výkup jsou účtovány na kilogramy.

Výkup a likvidace kovového odpadu, ekologická likvidace autovraků, pneuservis (provozovna Seč), přistavování kontejnerů.

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Výkup, zpracování: -kovový odpad. -kovošrot. -barevné kovy. -kabely.

Komplexní služby v odpadovém hospodářství. Služby: -pro Okresní úřady: -svoz nebezpečných složek komunálních odpadů -likvidace černých skládek -pro podniky: -komplexní zajištění odpadového hospodářství -výkup všech druhotných surovin -odvoz žel.šrotu vlastními vozy -likvidace ropných havárií -čištění nádrží po ropných ...

- sběrné suroviny - likvidace odpadů - výkup železa a barevných kovů - likvidace veškerých nebezpečných odpadů - likvidace autovraků AUTODOPRAVA - Liaz - kontejnerový - A 31 - HR - kontejnerová (půjčení kontejnerů zdarma) - DAF kontejner + hydraulická ruka

EKOLOGIE: -sběr odpadů -využívání odpadů -odstraňování odpadů -přeprava odpadů. SKLÁDKOVÁNÍ ODPADŮ: -čištění průmyslových odpadních vod* -čištění a rekonstrukce průmyslových jímek -ekonomické studie v oblasti životního prostředí -poradenská činnost.

Zajištění svozu a likvidace odpadů, přistavování velkoobjemových kontejnerů. Příjem odpadů k třídění, využití a zneškodnění.

Služby: -svoz a likvidace kovového odpadu -svoz a likvidace nekovového odpadu -přistavení kontejneru zdarma.

Výkup, zpracování a prodej kovového odpadu: -železný odpad -barevné kovy -kontejnerizace zdarma -odvoz vlastními auty. Likvidace technologií a staveb.

Sběr, likvidace, recyklace obalů a obalových materiálů: - dřevěné, překližkové bedny - palety - nasávaná kartonáž - stretch folie - protinárazové obaly - zasilatelské obaly - exportní balení.

Dodavatel, prodej, servis i pozáruční: -manipulační technika a stavební stroje pro recyklaci kovů -technika pro nakládání s kovovými odpady a recyklaci kovů -lisovací stroje a nůžky všech značek pro kovový sběr -nakladače, nakladač kovového šrotu -separátory kabelů (loupání, loupačka) a granulace kovů -separace kabelů -briketovač ...

Sběr, výkup druhotných surovin: -železo, -barevné kovy, -kabely, -elektrošrot a jiné.

Firma se zabývá: -Výkup barevných kovů včetně jejich slitin a rafinací: Fe, Cu, Al, Zn a jiné -Odvoz kovových odpadů vlastními dopravními prostředky. -Přistavení kontejnerů na kovové odpady. -Rozvoz sypkých materiálů (písek, štěrk, uhlí). -Nákup a prodej paliv, hnědého uhlí a palivového dřeva. -Pronájem kontejnerů na odpad.

Odvoz odpadu a suti (sutě) včetně naložení a ekologické recyklace.

Komplexní služby v odpadovém hospodářství. Svoz komunálního odpadu. Odvoz velkoobjemového odpadu a stavebních sutí. Pronájem kontejnerů. Svoz a likvidace nebezpečných odpadů. Separovaný odpad: -papír -sklo -plasty. Strojní metení a kropení. Poradenství v odpadovém hospodářství. Skartace písemností a dokumentů. Zemní práce.

Stavební a technický bazar. Výkup a prodej: -hutní materiál -stavební materiál -okna -dveře -zárubně -sanita. Příjem zboží do komise. Výkup: -železo, barevné kovy.

Komplexní služby v oblasti ochrany životního prostředí Komplexní služby v odpadovém hospodářství Výroba - výšivky na reklamní předměty (čepice, trika, bundy, ...) Údržba a opravy - kanalizace

Činnost: - sběr a výkup kovových odpadů - přistavení kontejneru Avia pro sběr železného šrotu Do 20km od Pardubic Vám nebudeme účtovat žádný poplatek za přistavení kontejneru. - kontejner přistavíme, odvezeme, zvážíme.

Zabýváme se především výkupem barevných kovů i železa a slitin od malo i velkododavatelů.

Výkup železa. Výkup barevných kovů. Likvidace autovraků. Výkup autobaterii.

Ekologická likvidace autovraků. Autodoprava. Výkup: -železo -další kovy.

Zajištění technických služeb města. Skladování a likvidace odpadů. Provoz sběrného dvora.

Nabízíme tyto služby: - odběry vzorků, rozbory a chemické analýzy protokolárně zpracované u akreditovaných laboratoří - přistavení vhodných sběrných nádob nebo dodání obalů podle příslušných odpadů - přistavení kontejnerů různých objemů a následný odvoz vlastním vozidlem dle ADR (přeprava nebezpečných odpadů) s možností využití nákladního ...