Sběrny druhotných surovin vykupují od firem i jednotlivců ocel, nerez, kabely, elektromotory, barevné kovy, měď, bronz, hliník a železo. Výkupní ceny jsou individuální a liší se u jednotlivých sběren. Platby za výkup jsou účtovány na kilogramy.

EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Společnost EKO-KOM, a.s. v České republice provozuje systém sběru a recyklace obalových odpadů. Zajišťuje třídění, recyklaci a využití obalového odpadu na kvalitní evropské úrovni. Efektivita celého systému recyklace obalů se opírá zejména o spolupráci s obcemi a městy. Odpad se třídí, aby ho bylo možno recyklovat a tím se šetřilo přírodními ...
EKO-KOM, a.s. -  to je systém třídění, recyklace a využití odpadových obalů.
Akciová společnost Kovošrot Praha patří mezi nejvýznamnější zpracovatele kovového odpadu v České republice. Nabízíme: - výkup, odvoz a prodej železa a barevných kovů.

Služby: - kompletní řešení problematiky nakládání s odpady (i nebezpečnými) a závadnými technologiemi - komplexní řešení problematiky likvidace strojů a výrobních zařízení - demontáž ocelových konstrukcí a výrobních celků - výkup druhotných surovin (železo, barevné kovy, nerezy, elektromotory, elektrozařízení, kabely) - odkup nydbytečných ...

Sběr, výkup: - druhotné suroviny - papír - plast - sklo - železo - barevné kovy - baterie.

Nákup a zpracování Výkup, kovošrot: -barevné kovy -kabely a některé nefunkční elektrické zařízení.

Výkup druhotných surovin a odpadů: -výkup barevných kovů -papír, papíru. Chemická analýza barevných kovů pro lepší výkupní cenu. Demontáž a řezání: -ocelové konstrukce -objekty kotelen -další provozy dle dohody. Přistavení kontejnerů pro svoz šrotu: -k dispozici AVIE kontejnerová -TATRA s rukou -možnost vážení na 50t/14m ...

Služby: -plazmové splynování -likvidace odpadů -komunální, průmyslový, toxický, biologický, kontaminované zeminy -azbest, žárovky, popílek, použité oleje, maziva -likvidace kotelen a tepláren, elektrických kabelů a příslušenství, konstrukcí, strojních provozů atd., nádrží, v kterých byly uchovávány ropné produkty ...

Provádíme ekologickou likvidaci odpadů, dodávky kanalizačních prvků a nabízíme zemní práce.

Recyklace: - stavební materiál (inertní) - sběr upotřebených olejů - sběr a likvidace plastů, PET lahve Doprava: - nákladní do 5 tun IVECO.

Výkup a odvoz kovového odpadu: - autovraky - železo - barevné kovy. Výkup katalyzátorů: - automobilové katalyzátory - filtry pevných částic.

Velkoobchod: -neželezné kovy pro technické účely -elektrovodná měď -slitiny těžkých kovů. Strojírenské kooperace: -obrábění -výpalky z plechů -zámečnické práce. Autodoprava do 1, 5 tuny. Výkup: -kovový odpad.

Výkup a zpracování kovového odpadu: -barevné kovy -ferroslitiny -kabely -autobaterie -elektromotory.

Společnost je certifikována dle ISO 9001:2009. Výkup, prodej, odvoz vlastními vozidly: -kovový odpad, kovošrot -Hvězdová 5 (spojovací ulice mezi Francouzskou a Bratislavskou), po-čt 7-19, pá 7-18, so 9-16, ne 9-13 -Tuřanka 115, po-pá 7-17 -Komárovská 16 (vjezd z ulice Železniční), po-pá 8-17, so 9-13. Prodej: -hutní materiál, profily I, ...

Kovošrot. Sběrné suroviny.

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Nakládání s odpady. Autoopravna.

Technické služby. Odvoz odpadů. Čištění komunikací a chodníků. Údržba veřejné zeleně.

Výkup, prodej, zpracování, likvidace druhotných surovin a odpadů včetně nebezpečných. Kompletní odpadový a kontejnerový servis. Poradenství v oblasti nakládání s odpady.

Činnost: -výkup, odkup-movité věcí, zásoby zboží, zařízení, vybavení, stroje. Pro správce konkurzních podstat a likvidátory je výkup prováděn jako komplexní služba.