Sběrny druhotných surovin vykupují od firem i jednotlivců ocel, nerez, kabely, elektromotory, barevné kovy, měď, bronz, hliník a železo. Výkupní ceny jsou individuální a liší se u jednotlivých sběren. Platby za výkup jsou účtovány na kilogramy.

Sběr, výkup a likvidace surovin. Vybíráme a ekologicky likvidujeme: - železo - barevné kovy - autobaterie a akumulátory - stroje, elektromotory - kabely a dráty - autovraky.

Kontejnerová autodoprava VS-EKOPRAG s.r.o. vám nabízí spolupráci a služby v oblasti odvozu a likvidaci odpadů po území velké Prahy. Kontejnery 3 - 40 m3 .Vykupujeme dřevo a sklo.Provozujeme sběrné dvory pro občany.

Nákladní autodoprava, mezinárodní kamionová doprava, spedice, zemní práce, nakládání nebezpečných odpadů, sběrný dvůr, autopůjčovna, zasilatelství

Společnost TSR Czech Republic s r.o. je jednou z předních firem v České republice provádějících: - výkup železa - výkup barevných kovů - zpracování a prodej kovového šrotu hutím a slévárnám doma i v zahraničí. Výrobním firmám s výskytem kovového odpadu nabízíme sběr a odvoz ve vlastních kontejnerech.

Provádíme vyklízecí práce. Nabízíme vyklízení bytů, kanceláří i sklepních prostor. Zajišťujeme také kontejnerovou dopravu a odvoz odpadu po celé Praze.

Zabýváme se kontejnerovou autodopravou. Nabízíme odvoz suti a likvidace odpadu v Praze a okolí. Likvidujeme lehký a komunální odpad i stavební suť. Prodáváme také stavební materiály.

Vykupujeme: - železné šroty - barevné kovy Ekologická likvidace autovraků.

Zajišťujeme kolektivní systém zpětného odběru a odděleného sběru EEZ.

Ostatní pomocné činnosti související s pojišťovnictvím a penzijním financováním Výroba zámků a kování Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití Demolice a příprava staveniště

Specializujeme se na výkup a recyklaci plastů. Pro své dodavatele tříděného odpadu zajistíme všechny služby spojené se sběrem, tříděním i odvozem odpadu a vytvoříme výhodnou cenovou nabídku. Plasty zpracováváme do formy regranulátu, který nachází své využití při další výrobě, a pro výrobu produktů z LDPE fólií. Při naší činnosti dbáme na ochranu ...

Prodáváme palivové dříví a provozujeme výkup železného šrotu a sběrných surovin. Proto zajišťujeme rovněž vyklízecí práce a likvidaci ocelových konstrukcí a rizikové kácení stromů.

Výkup a zpracování barevných kovů a železa. Likvidace starých konstrukcí a řezání autogenem. Odvoz sutě a písku.

Zajištění svozu a likvidace odpadů, poskytování kontejnerů na odpad. Údržba komunikací a městské zeleně.

Zajištění svozu a likvidace odpadů, přistavování velkoobjemových kontejnerů. Příjem odpadů k třídění, využití a zneškodnění.

Odvoz odpadu a suti (sutě) včetně naložení a ekologické recyklace.

Zabýváme se především výkupem barevných kovů i železa a slitin od malo i velkododavatelů.

Nabízíme tyto služby: - odběry vzorků, rozbory a chemické analýzy protokolárně zpracované u akreditovaných laboratoří - přistavení vhodných sběrných nádob nebo dodání obalů podle příslušných odpadů - přistavení kontejnerů různých objemů a následný odvoz vlastním vozidlem dle ADR (přeprava nebezpečných odpadů) s možností využití nákladního ...

Firma ALBA, spol. s r.o. patří mezi důležité zpracovatele kovového šrotu a nebarevných kovů na území ČR. Založena byla roku 1991. Její hlavní činností je: -demontáže a likvidace zařízení -strojírenských celků, apod., -obchod a zpracování papírového odpadu (cca 800 tun měsíčně), -likvidace nebezpečných odpadů, -dlouhodobý a ...

Akciová společnost Kovošrot Praha patří mezi nejvýznamnější zpracovatele kovového odpadu v České republice. Nabízíme: - výkup, odvoz a prodej železa a barevných kovů.

Provádíme ekologickou likvidaci odpadů, dodávky kanalizačních prvků a nabízíme zemní práce.