Fotoateliéry nabízí jedinečné prostředí nejenom pro portrétové focení, ale také pro focení žen i mužů, párů, dětí či odvážnějších snímků. Originální kostýmy, decentní líčení, příjemné zázemí a hlavně zkušený fotograf znamená ve výsledku úžasné fotografie.

Partnerská prodejna EXCEL FOTO. Fotografické činnosti. Prodej: -fotoaparáty.

Fotografický ateliérfotografování - svatby - těhulky - děti - produktové - Business - reportáže

-Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Návrhářská a designérská činnost - návrhářství v oblasti zahradní architektury

Fotoateliér: - fotografické služby, fotografování.

Fotografie má hodnotu, která neztrácí svoji cenu. Můžeme se obklopovat drahými věcmi, většina z nich ale zestárne. Kvalitní fotografie vykouzlí po létech úsměv na tváři, může být úžasným dárkem, je něčím, co nám přinese trochu štěstí. Náš ateliér vznikl společně se založením grafického studia v roce 2005. Téměř od začátku jsme se mimo ...

Zhotovení - reklamní fotografie Grafické studio

Svatební fotograf. Svatební fotografie, focení dětí, glamour foto.

Fotografické služby Tiskařské služby Tvorba - grafické návrhy

Jmenuji se Kristina Thaler, jsem profesionální fotografka se zaměřením na focení dětí, svatební fotografie, portrét, těhotenské, partnerské a rodinné foto.. Baví mě fotit lidi a při tom objevovat jejich vnitřní svět, ukazovat jejich pocity, emoce, zachycovat jejich náladu. Proto se mým hlavním zájmem stala právě portrétní fotografie. Při své ...

Ve fotografiích i videu zachytíme Váš svatební den, maturitní i jiný ples, party, produkt, rodinný portrét. Prostě vše co Vás napadne.

Nabízím fotografické služby v oblasti produktové, portrétní, reportážní a svatební fotografie včetně úpravy fotografií.

FOTO SOVIČKA Služby: -snímky -fotografie reportážní -katalogy -barevné fotografie -negativy -fotovizitky -barevně tónované fotografie z černobílých negativů -barevné diapozitivy. Tisk: -osfetový.

Modelingová agentura: -fotografie pro zahraniční pánské časopisy.

Prodej: -zahradnické potřeby -ovocné a okrasné dřeviny -květiny, semena -drobná mechanizace. Služby: -zpracování amatérských fotozakázek.

Psí a zvířecí fotograf i pro Vás. Máte rádi své zvířecí členy rodiny? Profesionálními fotkami uděláte radost sobě i svým blízkým. Fotograf nejen pro Vaše psi a další zvířátka. Kvalitní fotografická výbava samozřejmostí.

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží -Poskytování technických služeb -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, ...

Společnost zajištuje služby, Velkoformátový tisk, Malonákladový tisk, Fotoatelier, Svatební fotografie, produktova, fashion.Grafické a reklamní služby. Prodej Fotopříslušenství .Prodej Hotových obrazů.