Fotoateliéry nabízí jedinečné prostředí nejenom pro portrétové focení, ale také pro focení žen i mužů, párů, dětí či odvážnějších snímků. Originální kostýmy, decentní líčení, příjemné zázemí a hlavně zkušený fotograf znamená ve výsledku úžasné fotografie.

Zhotovení umělecké a reportážní fotografie.

Digitální fotografie Expres, do 1 hodiny Průkazové fotografie na počkání

Fotografické služby, fotoreportáže a fotodokumentace, fotografování - vítání občánků - tabla, kalendáře, věneček, prodloužená - dětské akce karnevaly, pololetní vysvědčení - svatby a jiné soukromé i firemní akce - na doklady a průkazyopravy, úpravy a retušování - fotografie Přání - kalendáře ...

Fotografické studio, fotoateliér. Fotografování, focení: - svatby, svatební obřady, hostiny - rodinné oslavy, narozeniny, pohřby, křtiny, školní skupiny, děti v mateřských školách - firemní akce - ateliérové foto. Sídlo firmy: - Resslova 1083/9, Ostrava - Poruba.

Fotografování - svatby - reportáže - portréty - akty - divadlo - krajina Grafický design - tiskoviny - vizitky Webdesign

Poskytuje - fotografické služby Design interiérů Grafika

Fotografická činnost, fotograf.

Výroba virtuálních prohlídek, panoramatických fotografií. Výroba: - web - e-shop

Fotografování v ateliéru včetně vizáže, úpravy vlasů a stylingu oblečení, fotografování dětí, baby foto, těhotenské fotografie, rodinné fotografie, fotografování aktů, modeling, společenské líčení, svatební líčení, svatební a společenské účesy, miniškola líčení pro každého, kurzy líčení pro profesionály, poradenství v líčení, foto make-up, make-up ...

Fotoateliér Velkoplošný a nákladový tisk - rychlotisk - - grafické studionávrhy - tiskoviny - katalogy - prospekty - vizitky - brožury - reklamní letáky, ... Potisk CD, DVD, obalů SEO optimalizace Provád - webdesignvýroba - www stránky - e - shopy

Fotografování svatby, firmy, sport. Natáčení - svatby - reklamní spoty - sportovní akce

Fotografie na zakázku - produktové - interiérové i exteriérové - studiové

Fotografický rozsah - dokumentační fotografie, eventy i image fotografie pro potřeby marketingu a PR, profesní portréty managerů, až po lifestylové, reklamní a fashion fotografie.

Nabízíme profesionální focení dětí, rodin a portrétů. Dále fotíme reportážní fotografie, rodinné oslavy a svatby. Focení je možné provést v ateliéru nebo v exteriérech.

Služby: -fotograf -dětské, rodinné fotografie -book pro modelky -portrétní fotografie -life-style, fashion foto -svatební foto -produktová fotografie.

Fotograf-ateliér: -fotky na pas, občanku -rodinné fotky -svatební fotky -fotky z dovolené.

Fotograf-ateliér: -fotky na pas, občanku -rodinné fotky -svatební fotky -fotky z dovolené.

Fotograf-ateliér: -fotky na pas, občanku -rodinné fotky -svatební fotky -fotky z dovolené.

Fotograf-ateliér: -fotky na pas, občanku -rodinné fotky -svatební fotky -fotky z dovolené.

Fotografické službyfotografické práce - digitální, kinofilm a střední formát - reportážní, dokumentární, reklamní fotografie - architektura - fotoobrazy do interiérů - fotobanka - vyvolávání černobílých filmů a fotografií klasickou cestou - skenování filmů - reklamní a grafické práce.

Fotografování Loga Grafické návrhy - vizitky - letáky - plakáty - katalogy Internet marketing Tvorba webové stránky