Fotoateliéry nabízí jedinečné prostředí nejenom pro portrétové focení, ale také pro focení žen i mužů, párů, dětí či odvážnějších snímků. Originální kostýmy, decentní líčení, příjemné zázemí a hlavně zkušený fotograf znamená ve výsledku úžasné fotografie.

Kompletní foto a grafické služby.

Fotografické služby. Digitální minilab. Svatební fotografie, atelier. Prodej fotoaparátů a příslušenství. Velkoformátový tisk.

Firma se zabývá: - fotografování profesionální - veškeré reklamní služby

Zpracování, zobrazování: - fotografie v 2D a 3D prostoru - letecké fotografie. Virtuální prohlídky. Tvorba: - webové prezentace.

Fotoslužby, fotografické služby: -průkazové foto, book, ateliérové svatební foto, fotoreportáž-svatby, pohřby, videokazety ze svateb na úřadě a v kostele. Fotobazar: -bazar fotoaparátů. Fotografické kurzy, technické foto, fotokeramika.

Fotoateliér Prostějov: - umělecké portréty a akty - rodinné a dětské foto - svatby, reklamní, módní a produktové fotografie, olejomalba, tisk. Dárkové poukazy.

Fotografické služby. Kreativní fotograf. Tvoříme svatební, produktové, reportážní, reklamní fotografie. Pracujeme v ateliéru i exteriéru.

Služby: -fotografické práce v oblasti užité a výtvarné fotografie Sídlo: Výstavní 7, Hodonín

Videostudio s širokou nabídkou služeb. Svatební video, sportovní záznamy, firemní prezentace, výroba flash animací, převody VHS na DVD.

Provádí: - fotoslužby. Prodej: - fotomateriály - album.

Fotograf pro portrétní a reportážní fotografii a fotografii architektury. Nafocení formálních i neformálních portrétů, reportáží z koncertů, festivalů, konferencí, akcí. Focení budov, interiérů, zahrad či parků.

Ateliér technické a reklamní fotografie. Poskytuje: - fotoslužby.

FK Foto Profesionální fotograf. Černobílé a barevné fotografie: -reportáže -focení reklamních nebo propagačních letáků a katalogů, firemní kalendáře -focení rodin a dětí -focení svateb -umělecké fotografie.

Reklamní činnosti Fotografické činnosti Překladatelské a tlumočnické činnosti

Autorizovaný prodejce PENTAX. Prodej: -fotopřístroje PENTAX a ostatní značky -příslušenství (brašny, stativy, baterie, nabíječky, paměťové karty a další média) -alba -rámy a clipy Profesionální fotostudio: -portréty -technická fotografie -rodinné i jiné skupiny Reportáže: Nafotíme svatby, sportovní, kulturní, společenské či firemní ...

- Svatební fotografie - Svatební video - Svatební alba - Fotoateliér - Fotografie maturitních plesů, sportovních událostí, technická fotografie - Specializace na fototechniku NIKON Foto na průkazy do 3 minut !! FOTO do formátu 20x30cm na počkání Další adresa: Antonína Kaliny 1353 Kolín 5 tel: 321 721 369 ...

Fotograf, fotografické služby: -fotografie: -umělecké -reportážní -reklamní -technické, zboží, výrobky -s textem -pro tisk a tiskoviny -firemních akcí -svateb, svatby, společenské akce -interiérů. Další služby: -foto kinofilm, negativ, diapozitiv, pozitiv, střední formát.

Prodej: -fotoaparáty -fotopotřeby Služby: Zpracování filmů, digitální fotografie. Velkoformátové fotografie a zvětšeniny. Fotodárky, Fotoplátno, fotoobrazy. Převedeme Vaše fotografie a celé filmy do digitální formy. Vypálíme Vám je na CD, DVD. Foto z fota, foto z videa, cd a dvd disků foto z Vašich telefonů, karet, či dalších ...

Fotografování: - svatební obřady - svatební hostiny - záběry v přírodě.

Fotoateliér. Fotografické služby: - foto - v ateliéru, svatby, tabla, školy, vítání dětí, srazy, pohřby, architektura, sport, reklama.