Fotoateliéry nabízí jedinečné prostředí nejenom pro portrétové focení, ale také pro focení žen i mužů, párů, dětí či odvážnějších snímků. Originální kostýmy, decentní líčení, příjemné zázemí a hlavně zkušený fotograf znamená ve výsledku úžasné fotografie.

Fotografické práce Produkování televizních pořadů

Fotografické služby: - reklamní - reportážní - technická - ilustrační - portrétní - digitální tisk fotografií.

Fotoateliér Hezká fotografie nabízi profesionální fotografické služby. Focení novorozenců, dětí a rodin.Těhotenské focení. Vše probíha v příjemném a pohodovém prostředí, bez spěchu a shonu.

Provádíme fotoslužby zvětšování, archivace, kašírování, laminace a ...

Nabízím sportovní, reportážní, reklamní a produktové foto a video produkci, autorské fotoobrazy a prodej fotografií z cest po celém světě.

Fotobanka Fotky&foto - Prodáváme fotky do reklamy, fotografie na propagace, fotky pro podnikání, vektorová grafiky, fotky pro webové stránky, videa, zvuky, fotky celebrity a další. Z celé nabídky našich fotografií také tiskneme plakáty, obrazy a fototapety

Služby: -fotografické práce -grafické práce -produkty pro digitální fotografy -internet, propagace -kompletní servis DTP studia -grafické návrhy -sazba, zlom, sken, osvit -chemický nátisk -digitální nátisk -výroba a tisk firemních tiskovin -tisk výročních zpráv -tisk plakátů

Fotografické a filmové potřeby. Fotoslužby: - vyvolání filmů - zhotovení fotografií - úpravy fotografií - rámování na míru - skenování a digitalizace - velkoformátový tisk - fotografie na netradiční povrchy - fotopotisky - fotokniha

Reklamní činnosti, reklama: -grafický design -www prezentace, CD-ROM prezentace -fotoateliér -signmaking.

Fotopráce, výroba: - průkazkové fotografie všech rozměrů - digitální fotografie ze všech médií včetně profi fota - vyvolávání ČB i barevných negativů všech značek - zhotovení kalendářů, novoročenek, rámečků, foto vizitek s vlastní fotografií.

Fotostudio a fotoateliér, Praha 5. Služby profesionálního fotografa Slávka Sekaniny. Zaměření na produktové fotografie, dále focení dětí a rodin, portrétů, reportáží, svateb. Výroba fotoobrazů a fine-art tisků.

Komerční, reklamní, produktová, svatební, portrétní, rodinná, firemní, módní, reportážní nebo inscenovaná profesionální fotografie, mobilní ateliér,

Fotografické studio: - umělecké a technické fotografie. Reklamní a grafické studio: - tvorba grafických návrhů - komplexní řešení reklamní propagace.

Provoz: - digitální minilab - expresní zpracování digitální fotografie.

Video produkce. Video efekty a střih. Grafika design. Reklama a marketing. Modelingová agentura. 3D Bluescreen studio. Foto studio. Foto makeup a vizáž. Reportáže a krátké filmy.

FRESH FOTO – Váš osobní fotograf. Náš tým se specializuje na svatební, těhotenské, portrétní i rodinné fotografie v ateliéru i exteriéru.

Činnost našeho grafického studia se datuje od roku 1997, kdy jsme začali pracovat jako sdružení odborníků z oblasti: - DTP - multimédií - animací - 2D grafiky - 3D grafiky. Za léta praxe jsme kvalitou a cenovou dostupností získali zákazníky velmi zvučných jmen, která naleznete na stránce referencí. Objemem zakázek jsme získali velmi ...

Svatba je jistě okamžik, který stojí za to zaznamenat. Kdo by se rád nepodíval na svatební fotografie z vlastní svatby. Působím jako fotograf se zaměřením právě na svatby. Pořidím pěkné svatební foto i z vaší svatby. Nabízím focení celého vašeho svatebního příběhu od příprav, přes obřad až po hostinu a další program. Objednat si mě můžete ovšem ...

- špičkové sportovní a reportážní fotografie - fotografie interiérů - moderní svatební fotografie Rychle, spolehlivě, s úsměvem. Garantujeme vaši spokojenost.

Poskytuji profesionální fotografické služby. Reklamní fotografie, produktové fotografie, rodiné fotografie, reportážní, dokumentarní atd.

Profesionální fotografické služby. Fotografování portrétú přímo u klienta, v exteriéru a ateliéru v Praze. Fotografování svateb, miminek, tehotenské fotografie, glamour.

Poskytování služeb grafického studia a fotoateliéru. Tvorba firemní identity, loga a grafiky.