Hledáte lékárnu, pneuservis anebo třeba výrobce medu? Informační služby ulehčí vaši cestu za konkrétní firmou, neboť shromažďují informace o všech dostupných firmách. Callcentra naopak fungují jako přímá podpora při hledání určité služby či produktu.

Telemarketinkové služby: -telemarketing -call centrum -telesales -profilace adres -follow up -sjednávání schůzek -informační linky -helpdesk.

Tisk: - katalogy - reklamní letáky - plakáty - vizitky - grafické práce - předtisková úprava - tvorba logotypu - skenování. Tvorba: - www stránky a jejich aktualizace Pronájem: - kulturní sály - jídelna - 2 parkoviště - studená i teplá kuchyň - možnost zajištění programu Osobní asistence: - péče o ...

Městské informační centrum: - servis turistických informací - informace o firmách, institucích a úřadech - informace pro občany k vyřizování záležitostí na MěÚ - kopírovací služby, internet EXPOZICE ČASU - moderní interaktivní výstava.

Poskytování informací z financí Akcie cz - Burza Praha, RM Systém Kurzy měn - Kurzovní lístek ČNB, bank a směnáren Komodity.

Provoz internetového serveru poskytujícího turistické informace.

Informační portál nejen o roztroušené skleróze.

Informační, rezervační server: -ubytování. -restaurace.

Poskytování informací o zajímavostech, ubytování, kulturním a sportovním vyžití ve městě a okolí.

Turistické informační centrum Poděbrady.

Česká celoplošná inzerce a bazar pro děti i dospělé, pro sportovce i lenochy. Bazar a inzerce zdarma, inzeráty s fotogafiemi zařazené do kategorií. Inzeráty je možno topovat.

Organizace podporuje turistický ruch v regionu.

Průvodce světem lázeňství a wellness. Hodnocení hotelů a přímé kontakty na wellness hotely, lázeňské hotely a medical-wellness zařízení.

Jsme společnost zabývající se telemarketingem ve všech jeho podobách. Máme zkušenosti s oslovováním konečného zákazníka i s oslovením společností. Naší snahou je vybudovat příjemné pracovní prostředí pro všechny naše zaměstnance. Volíme individuální přístup ke každému jednotlivci. Důvěřujeme týmové práci a pozitivnímu týmovému duchu.

CargoCore je evropská dopravní burza pro speditéry a dopravce, která umožňuje rychlé a snadné vyhledávání v nákladní dopravě. Ať už hledáte prázdný vůz nebo volný náklad k přepravě, CargoCore Vám poskytne efektivní a ekonomické řešení. Outsourcing přepravních kapacit. Vyzkoušejte zdarma po dobu 30 dní bez jakýchkoliv závazků. Další ...

Informační portál pro gastronomii, hotelnictví a cestovní ruch. Nabídka a poptávka v oblasti gastronomie, vybavení hotelů, restaurací, jídelen, zaměstnání. Katalog firem, kalendář gastro akcí, veletrhů, výstav a školení. Přehledný registr stravovacích, ubytovacích a zábavních zařízení, legislativa.

Propagace turistiky: - propagace turistiky v regionu Náchodsko - shromažďování a šíření informací z oboru cestovního ruchu - vzdělávací a osvětová činnost - prezentace regionu jako turistického cíle na výstavách a veletrzích - koordinační činnost informačních center - podpora projektů - spolupráce mezi obcemi a ...

Informační středisko správy KRNAP, služby turistům.

Eko-info centrum Ostrava (EICO) je nevládní nezisková organizace. Rozvoj a realizace volnočasových aktivit dětí prostřednictvím environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty, komunitními a sociálními projekty.