Hledáte lékárnu, pneuservis anebo třeba výrobce medu? Informační služby ulehčí vaši cestu za konkrétní firmou, neboť shromažďují informace o všech dostupných firmách. Callcentra naopak fungují jako přímá podpora při hledání určité služby či produktu.

Kulturní, vzdělávací a informační centrum městské části Brno-Vinohrady. Inzerce, dům dětí KVIC. Zájmová a vzdělávací činnost pro děti i dospělé.

Turistické informační centrum. Největší nabídka ubytování na Benecku a v okolí, turistické informace, směnárna, kopírování, faxování. Ubytovánín v soukromí - apartmán pro 4 osby, 3 pokoje, WC/Sprcha.

Poskytování informací o zajímavostech, ubytování a kulturním a sportovním vyžití v regionu. Prodej vstupenek na vybrané kulturní akce.

Provozovatel databáze firem, která má zajistit firmám a podnikatelům novou skupinu zákazníků na základě jednoduché struktury a vyhledávání.

Informační středisko pro maďarský cestovní ruch. Nabídka zájezdů a ubytování v Maďarsku. Lázeňské pobyty, pobytové zájezdy a poznávací zájezdy.

Informační server o městu Příbor a jeho okolí.

Informace. Divadelní představení. Kurzy, přednášky a výstavy. Prodej uměleckých předmětů. Exclusive shop: -prodej zvukových nosičů.

Činnost kanceláře EURO INFOCENTRUM: -informace o programech Evropské unie -informace o firmách. Podnikatelské poradenství: -marketing -finanční řízení -marketingové plánování -kontaktní os.:Ing.Zbyněk Doležal. Získávání finančních zdrojů. Školení a semináře pro podnikatele i firmy. Vyhledávání zahraničních kontaktů.

Autoklub ČR. Informace pro řidiče: -sjízdnost silnic a dálnic -pomoc motoristům -odtahová služba-ABA*.

Call centrum letecké společnosti Lufthansa.

Zajištění monitoringu: - tištěná média: - noviny - časopisy - periodika. Výstupy v elektronické podobě.

Informační centrum. Provozní doba: 1.1.-31.5., 1.10.-31.12.v Po-Pá 08:00-17:00 1.6.-30.9.v Po-Pá 09:00-17:30 1.6.-30.9.v So, Ne 08:00-12:00 13:00-16:00

Městské kulturní středisko. Služby: -informace -Zpravodaj města Letovic -vydavatelství, distribuce, prodej, inzerce -předprodej a rezervace vstupenek na kulturní pořady MKS -pronájem prostor pro různé akce -jazykové kurzy -němčina, angličtina -taneční kurzy -distribuce a prodej -Paměti města Letovic -film o ...

Počítačové zpracování: -zpracování dat. Telemarketing. Služby databank. Zprostředkování obchodu, služeb. Reklamní činnost a marketing.

Informační služba. Servisní telefon. Bezplatná dodávka: -INFOTEXT-digitální telefonní seznam do počítače.

Regionální agentura pro informace a služby cestovního ruchu, informační centrum..