Hledáte lékárnu, pneuservis anebo třeba výrobce medu? Informační služby ulehčí vaši cestu za konkrétní firmou, neboť shromažďují informace o všech dostupných firmách. Callcentra naopak fungují jako přímá podpora při hledání určité služby či produktu.

Portál Dluhopisy.cz je prvním nezávislým a úzce specializovaným portálem, který se zabývá kompletní problematikou dluhopisů v České republice.

Portál FLATSTORE.cz přináší přehlednou nabídku seriózních developerských projektů v Praze a blízkém okolí. Využijte jediného porovnávače bytů, domu a pozemků na internetu nebo si najděte své nové bydlení pomocí nejpodrobnějšího filtru.

Favi.cz je vyhledávač nábytku, dekorací a inspirací. Sdružuje nabídku ověřených českých kamenných obchodů i e-shopů.

Inspirativní web pro všechny, kteří se chystají stavět nebo staví rodinný dům. Rozsáhlá databáze typových rodinných domů a referenčních stavebních prací.

Jsme web, který se specializuje na online porovnávání půjček, pojištění, mobilních tarifů a energie (plyn a elektřina)

Provoz informačního serveru o kutilství.

Činnost: - poradenské služby v oblasti nakládání s nebezpečnými chemickými látkami - informační systémy pro správu chemických látek a distribuci souvisejících dokumentů - online databáze chemických látek - software CHEMAX

Činnost: - specializovaný inzertní a informační portál, který poskytuje komplexní informace o vozech značek Hyundai, Kia, Chevrolet, Daewoo a Ssang Yong.

Společnost KN Trading, s.r.o. jse provozovatel portálu JO magazín.

Služby - zjišťování, shromažďování a zpravování informací (rešerše, přehledy, monitoringy, studie nebo analýzy) tzv. Competitive Intelligence.

Služby - webhosting - domény - infocentrum.

Již od roku 2008 Vám stránky KrasaOnline.cz přináší informace ze světa krásy, zdraví a relaxace v podobě rad, tipů a zajímavostí, včetně seznamu firem, které jsou připraveny nabídnout Vám své služby v této oblasti.

Činnost: - webový portál primárně určen čtenářům v oblasti zdravotnictví, životního stylu a zdraví člověka.

Služby - internetový prohlížeč seznam.cz - internetový vyhledávač.

FAN a FANONLINE - kulturní informační systém.

Činnost: - provoz ruského internetového obchodního portálu o České republice.

Portál tenishala.cz - adresář tenisových hal v ČR. Portál protenis.cz - kompletní zpravodajství o tenise, články, novinky.

Skateboardový internetový magazín SKATEROCK.CZ

Portál, hodnotící kadeřníky, kadeřnice a kadeřnické salony. Na našem portálu naleznete stovky recenzí kadeřnictví přímo od zákazníků. Více na www.kdomestriha.cz

Informační portál www.oppik.cz se zaměřuje na dotace pro podnikatele. Jeho cílem je na jednom místě přinášet nejaktuálnější informace o dotačních příležitostech v Operačním programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost. Staňte se pravidelným návštěvníkem portálu a neuniknou Vám žádné informace o struktuře operačního programu, vyhlášených ...