Hledáte lékárnu, pneuservis anebo třeba výrobce medu? Informační služby ulehčí vaši cestu za konkrétní firmou, neboť shromažďují informace o všech dostupných firmách. Callcentra naopak fungují jako přímá podpora při hledání určité služby či produktu.

Poskytování informačních služeb pro firmy.

Činnost: - provoz informačního serveru o Francii

Služby: - internetový katalog služeb založených na mapách

Informační portál pro odborníky o problémech ve stavitelství, přípravě, průběhu a dokončení stavby a rekonstrukcí bytů a domů. Nabízíme témata o: - nemocích z budov a rozpoznání příznaků - financování staveb - stavební gramotnosti - měření kvality vzduchu - hrozbě domácího prostředí na lidské zdraví.

Činnost: - server věnovaný obchodování na Forexu.

Portál poskytující informace o kulturních událostech.

Kulturní rozcestník nabízející seznam kulturních, sportovních a volnočasových akcí.

On-line katalog autosalonů, prodejců aut.

Služby: - finanční analýzy a ekonomické poradenství - průzkum trhu - rešerše a vyhledávání informací - průzkumy a dotazníková šetření - internetový marketing

Eurodeník.cz je internetový portál, internetový magazín - zpravodajství ze světa.

Služby - e-mailing - call centra - sms marketing - direct mail - propagační materiály - poradenství - obchodní školení.

Služby: -provozovatel portálu pro zasílání dat

Prague City Tourism (Pražská informační služba) je moderní marketingová organizace hlavního města Prahy, jejímž posláním je péče o rozvoj domácího i zahraničního cestovního ruchu v české metropoli.

Poskytování služeb v oblasti vyhledávání nových zákazníků, vydávání databází firem.

Služby: -náhradní plnění -BOZP, PO a revize -stavební práce a prodej materiálu -call centrum -digitalizace dokumentů -informační a telekomunikační technologie -velkoobchod kancelářských potřeb -velkoobchod, maloobchod pracovních oděvů -velkoobchod, maloobchod čistící prostředky -úklidové služby