Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopy, portály - tvorba šablon - webhosting - outsourcing - školení a konzultace

Služby - outsourcing služeb v oblasti testování - konzultační činnost - projektový audit v oblasti testování software.

Služby - virtuální kancelář - poskytnutí a zřízení sídla a kontaktní adresy v Praze nebo Brně - příjem pošty a zásilek - dosílka pošty - online recepce - založení a prodej společností s r.o.

Služby - poskytnutí sídla a korespondenční adresy v Praze - zapsání sídla společnosti do obchodního rejstříku.

Služby - vývoj zakázkového software - web aplikace - IT služb - outsourcing.

Služby - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování daňového přiznání - zastupování na úřadech - poskytnutí sídla v Praze.

Administrativní služby pro cizince - zprostředkování pracovních povolení a dlouhodobých víz.

Služby - řízení a administrace projektů - dotační poradenství - veřejné zakázky - ekonomické poradenství.

Služby, outsourcing - management společností, project management - pronájem sídla - pronájem zasedacích místností - správa pohledávek - IT služby.

Služby: - zakládání, prodej, správa společností (s.r.o., a.s.).

Služby: - vytváříme a implementujeme změnové programy, formou školení, řízení a rozvoje všech manažerů - personální Outsourcing - koučink - školení a trénink pro střední a liniový management

Služby - pronájem a provoz kanceláří - administrativa - IT služby.

Služby, poradenství: - administrace veřejných zakázek - poradenství v oblasti kybernetické bezpečnosti - optimalizace komunikačních služeb.

Poradenské a konzultační pracoviště provádějící zatřiďování do statistických klasifikací (SKP, CZ-CC, CZ-CPA, HS/CN) pro účely stanovení sazeb DPH a odpisování HIM. Vydavatelství, prodej: -statistické klasifikace a číselníky. Poradenství, konzultace: -klasifikace výrobků, výkonů, prací, služeb.

Služby: -služby v oblasti kompletní aspekty archivace dokumentů – třídění, popisování, ukládání, zajišťování potřebných povolení od státních archívů, skartování, doprava, manipulace. -neplatíte drahý nájem za prostory pro archiv a jeho vybavení a kanceláře skutečně používáte k podnikání -produktivněji využijete svých administrativních ...

Společnost BIB Expres s.r.o. poskytuje kompletní servis při zřízení sídla společnosti v Praze. Mezi naše činnosti patří zajištění kompletní administrativní agendy, vyřízení odkladu daně z příjmu, zpracování účetnictví i mezd. Nabízíme také ready made společnosti k prodeji. Naše firma Vám může poskytnout skutečně kompletní zázemí pro Vaše ...

Accenture je globální společnost poskytující odborné služby v oblasti: -manažerského poradenství -technologických služeb a outsourcingu.

Zastupování farmaceutických společností na lékárenském trhu.

UniCall je outsourcingové kontaktní centrum se skandinávskými kořeny a s výraznou pracovní kulturou, které bylo úspěšně přijato na středoevropských a východoevropských trzích.

Jedna z nejúspěšnějších firem v oblasti obchodního outsourcingu pro lékárenský sektor v České republice. Distribuce farmaceutického zboží tuzemských i zahraničních společností.

Služby: - spisovna - převoz písemností - třídění - archivace - zajištění skartace