Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Naše služby: - plný outsourcing marketingu pro Vaší firmu - vytvoření cílené reklamní kampaně na klíč - nákup reklamních médií za ceny odpovídající zasažení konkrétní cílové skupiny - zajištění partnerů, resp. sponzorů pro kulturní, sportovní a společenské akce - tvorba webových prezentací - redakční služby - grafické služby - ...

Založení s.r.o. a prodej ready-made společností spolehlivě a rychle - to je náplň činnosti firmy Založení s.r.o. Při plánování a založení firmy vám zajistíme konzultace, poskytujeme i následný servis pro majitele obchodních společností.

Služby: - výstavba telekomunikačních sítí (i sítí mobilních operátorů) - outsourcing - datové produkty - aplikační software.

Zabýváme se prodejem ready made společností, poskytováním virtuálních sídel, správou datových schránek, účetnictvím, daňovým poradenstvím, tvorbou webových stránek a jinými službami, které firmám pomáhají v jejich podnikání.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Externí správa sítí a outsourcing IT. Konzultace v oboru výpočetní technika.

Nabízíme personální a poradenské služby.

Kontrola práce neschopných zaměstnanců: - kontroly práce neschopných - pracovní neschopnost - kontrola nemocných - dočasně nemocní zaměstnanci - nemocnost, zaměstnanci - kontrola - zákoník práce - dávky nemocenské - úspora nákladů - personální - služby pro firmy.

Zabýváme se správou firmeních dokumentů, implementací a hostingem document management systémů.

Evropské Centrum Odškodného: -získávání náležitého odškodného pro účastníky dopravních nehod, kteří utrpěli újmu na zdraví. EvCO spolupracuje se specializovanými advokátními kancelářemi na národní i mezinárodní úrovni a také s posudkovými lékaři po celé České republice. Naším cílem je nabízet nejvyšší kvalitu služeb a řídit se výhradně zájmy ...

Poskytování software, internetové obchody na míru, redakční systémy na míru, outsourcing - poskytování softwarových služeb. Moras tour, cestovní kancelář.

Virtuální kanceláře v Praze pro fyzické osoby podnikatele OSVČ vám poskytnou mnoho výhod pro vaše podnikání. Využijte našich balíčků speciálně sestavených pro živnostníky, kteří chtějí mít místo podnikání Praha. ServerHosting.cz nabízí klasický Web Hosting DELL, zajišťuje registraci domén, poskytuje služby Managed Hostingu, VPS Hostingu, Server ...

Poskytneme kvalitní outsorsing v oblasti účetnictví, mezd a daní. Zajistíme hladký průběh přechodu do naší péče. Důvěra, bezpečnost informací a dat a služby, které skutečně ve chvíli, když je potřebujete - to nás odděluje od jiných.

Nabízíme poskytnutí sídla společnosti, virtuální kanceláře, pronájmy kanceláře, prezentační místnosti.

Outsourcing IT Bezpečnost IT Virtualizace Audity a konzultace Zálohování VoIP telefon

Levný hosting. Správa serverů, outsourcing hostingových aktivit.

Služby: - administrativní a organizační služby při obsluze zákazníků svých obchodních klientů, edná se především o zajišťování služeb v oblastech telefonní a písemné komunikace se zákazníky, korespondence zákazníků a archivace dokumentů.

Služby: - předem zakládáme společnosti (ready-made), připravené k okamžitému převodu na klienta.

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Poskytování poradenství v oblasti strategického plánování a marketingu.

Nabízíme kompletní outsourcing IT a správu počítačových sítí pro firmy včetně auditu stavu. Vývoj webových stránek.

Zajištění služeb osobní asistentky a concierge servisu.

Realizace veřejných sbírek. Charitativní projekty. Pomoc při získávání finančních prostředků pro neziskové organizace. Monitorování práce nestátních neziskových organizací.

Prodej, leasing, servis, opravy, projekty, poradenství, konzultace: - výpočetní a kancelářská technika: - hardware, software - počítače, tiskárny, scanery, kopírky - notebooky, PCMCIA karty - faxy, modemy - multimedia, zvukové karty - CD-ROM včetně zálohování, vypalování - monitory - tonery, pásky - počítačové ...

Hlavní náplní je komplexní poradenská a dodavatelská činnost v oboru automatizovaných systémů řízení budov (MaR - Měření a Regulace). - velkoobchod - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení zprostředkování ...