Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Nabízíme strategické poradenství, které umožní porozumět rozhodujícím trendům na trzích, definovat optimální strategii a provést odpovídající změny ve fungování organizace.

Navazujeme kontakty mezi firmami působícími v Evropské Unii a firmami v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku či Moldávii, Arménii a Makedonii.

Meetings - konference, kongresy, semináře, sympozia, obchodní jednání, prezentace firmy. Agentura Carolina svým klientům nabízí organizaci kongresů a konferencí a služeb s tím spojených, ubytovací služby a nakonec výstavní a veletržní činnost, jíž se zabývá rovněž naše mladší sesterská firma AC Expo.

služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Zakládání a prodej Ready-made společností. Poskytování virtuálních sídel pro společnosti v Hlavním městě. Zastupování v jednání se státní správou, poradenská činnost.

Služby: - koordinace ICT projektů - externí správa sítí a serverů formou outsourcingu - helpdesk / hotline - nasazení produktů předních výrobců v oblasti ICT - dodávka technologií - odborné konzultační činnosti: - eGovernment - bezpečnost - projektové řízení - management ve zdravotnictví - školení odborného ...

Prodej - výpočetní technika Outsourcing IT

Služby: - personální audit - implementace HR procesů - pracovně-právní poradenství - výběr zaměstnanců - fúze, akvizice - outplacement - krizový management.

Santia nabízí: -všeobecné vzdělávací programy a moduly -personální poradenství (Assesment Centre, Development Centre) -koučování, Mystery Calls a Mystery Shopping, audity a supervize na telefonních linkách -tréninkové programy na zakázku -specifické metody a formy vzdělávání -poradenství a konzultační služby -zkušenosti se ...

Poskytujeme logistické služby - skladování po celé ČR - kompletní skladový servis - montáž a kompletace, dekompletace a vstupní kontrola - balení a etiketování - outsourcing části nebo celých vnitřních procesů u odběratelů - poradenství - komplexní dodávky potřeb pro kancelář - řezání materiálu vodním paprskem

Zabýváme se tvorbou informačních systémů pro komplexní správu investičních společností a investičních fondů. Provádíme návrhy a realizace dynamických webových prezentací. Nabízíme služby správy serverů a počítačových sítí. Poskytujeme návrhy a realizace bezpečnostních řešení pro zajištění ochrany dat. Zajišťujeme ousourcing IT služeb, ...

Prodej a servis výpočetní techniky včetně příslušenství. Outsourcing.

Komplexní telemarketingové služby a přímý marketing: -aktivní telemarketing -pasivní telemarketing -database marketing -zpracování, vyhodnocování a třídění dat -training-vzdělávací programy -direct mailing.

Digitální tisk Ofsetový tisk Tvorba - www stránky. Webhosting - serverhosting IT outsourcing.

Svým klientům poskytujeme virtuální sídla společností v Praze. Nabízíme právní adresu v řadě různých pražských lokalit. Zajistíme také osazení štítkem a dodávku pošty.

Správa počítačových sítí, servis a zapůjčení PC.

Vývoj, prodej, instalace, dodávka, poradenství: -informační systém pro výrobce a prodejce oken a dveří -vývoj softwaru na zakázku -bezkontaktní docházkový systém. Maloobchod, prodej, dodávka: -výpočetní technika: -kancelářská technika. Služby: -outsourcing.

Outsourcing. Správa sítě. Prodej ekonomického systému POHODA a jeho implementací.

Porovádí - integrace aplikacívývoj a implementace - softwarová řešení Outsourcing - konzultace a analýzy.

Společnost ChemEko podniková ekologie, s.r.o. nabízí zpracování administrativy v oblasti ochrany životního prostředí. Vedeme evidenci odpadů, zpracujeme provozní řád, havarijní plán, vyřídíme potřebná povolení a souhlasy. Zastoupíme Vás ve správním řízení, při kontrole, při odvolání proti udělení pokuty. Školíme zaměstnance a dohlížíme na ...

Zabýváme se správou sítí, zajištěním logistiky a evidencí hardwaru i spotřebního materiálu. Nabízíme outsourcing počítačových sítí.

Služby: - zaměstnávání temporary help zaměstnanců ze zemí mimo EU.