Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Služby: - poradenská a konzultační činnost - zpracování odborných studií a posudků

Služby: - právní poradenství - daňové poradenství - audit - outsourcing - management& business consulting. Rödl & Partner je odborníkem v oblasti poradenství pro zahraniční investory. Tuzemským i zahraničním společnostem poskytujeme služby v oblasti práva, daní, ...

Mediální agentura ze skupiny Omnicom Group. Plánování a nákup mediálních kampaní.

Poradenství a služby (služba) v oborech (oboru, obory): -bezpečnost práce -hygiena práce -požární ochrana -ekologie -manipulační vozíky -práce ve výškách -vstřelovači -řidiči do 3, 5 t -stolní tenis -ostatní.

Instalace, servis a správa datových sítí, outsourcing IT. Služby: - připojení - internet a VoIP - mailhosting, webhosting - tvorba webových stránek. Montáž - kamerové systémy, datové sítě.

AMASIA EXPO s.r.o. Výzkumy efektivnosti veletržního a výstavního působení. Česká marketingová výzkumná agentura orientovaná na komunikační segment veletrhů a výstav - audity veletržních a výstavních dat - celkové trendové analýzy českého veletržního a výstavního trhu AMASIA EXPO je z pověření SOVA ČR při Hospodářské komoře ČR jednou ...

Služby: - webdesign - webhosting - outsourcing správy sítě - připojení - datové služby - informační systémy.

Poskytování software-tvorba: - profesionální www - prezentace - eshopy - e-commerce řešení - vnitropodnikové aplikace na míru - inzertní systémy - publikační a redakční systémy - přepracování Vašich stávajících stránek. Outsourcing IT: - zajišťění komplexní správy - realizace podnikových sítí, počítačů a serverů - ...

Poskytovatel interaktivních řešení ve zdravotnictví a farmaceutickém průmyslu - e-marketing. Mezi hlavními řešeními, která našim klientům nabízíme, jsou: -vytváření, realizace a aktualizace marketingových a komunikačních programů (one-to-one) -rozvoj konceptu internetová lékárna a internetová poliklinika -rozvoj vzdělávání lékárníků, ...

PLM od Dassault Systemes - cesta jak uspořádat množství informací ve vývoji a výrobě. Nabízíme konzultace, technickou i aplikační podporu softwaru Catia, Enovia, SmarTeam a 3Dvia. Instalace, servisní služby, školení konstruktérů, hotline, inženýring.

outsourcing nákupu, snižování nákladů, zdarma nástroje pro efektivní nákup, organizace výběrových řízení, poradenství v oblasti nákupu, vyjednávání s dodavateli, průzkum trhu, analýza výdajů, zvyšování zisku a konkurenceschopnosti, úspora času

Business Center Chronos nabízí kompletní systém služeb na podporu obchodních jednání: -kompletně zařízené kanceláře a konferenční místnosti k pronájmu na hodinu, půlden, den* nebo dle potřeb zákazníka -sekretářské služby zajišťované vysoce kvalifikovanými pracovníky se znalostí cizích jazyků

Zastoupení Evropské poradenské agentury pro region Ostravska. Poradenství: - financování projektů z dotačních prostředků strukturálních fondů EU, národních programů a nadačních fondů.

Služby: -poradenská a zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a zemědělství.

Prodej, zprostředkování: -hotové firmy a jejich založení na klíč.

Služby: -zprostředkování sídla společnostem.

Komplexní servis v oblasti prodeje firem na klíč neboli ready-made společností®: -prodej českých a slovenských společností -aktuální seznam nabízených společností, ceník -možnost online rezervace.

Divize systémů jakosti a environmentálního managementu. Divize marketingu a logistiky: -informační systémy Lotus Notes. Poradenství: -ekonomické, organizační v zemědělství a obchodě se zemědělskými produkty. Chov prasat: -plemenářská a šlechtitelská činnost. Služby: -poskytování software.

Zprostředkování komunikace a kontaktu občanů se společenským prostředím. Podpora prosazení jejich práv a zájmů. Poradna: -ve spolupráci s obecními, Městskými a krajskými úřady, úřady práce, neziskovými organizacemi, MPSV usiluje o: -zabránit sociálnímu vyloučení občana -pomoc zadluženému a předluženému občanu.

Služby: -outsorcing -servisní služby -řízení lidských zdrojů.

Výstavba, budování, správa, poradenství: -specialista na ICT -informační a komunikační technologie -outsourcing, audity, analýzy -návrh síťové infrastruktury -bezpečnostní modely -správy počítačů, serverů a počítačových sítí -IP telefonie -bezdrátová infrastruktura -EZS elekronické zabezpečovací systémy -EPS elektronická ...

Služby: - podpora rozvoje sociálních a zdravotních služeb - podpora zájmových aktivit v oblasti kultury - podpora podnikatelských aktivit v regionu. Informační, poradenský a asistenční servis.

Pomoc s rozvojem malých a středních podniků v České republice. Jsme členy profesních sdružení jako je Česká marketingová společnost a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Externí zpracování mezd pro malé i velké organizace. Kompletní outsourcing mzdového účetnictví a personalistiky. Vaše externí mzdová účtárna - mzdy pro regiony Praha, Praha západ, Praha východ, Teplice. Pracovněprávní servis, personální poradenství.