Outsourcing šetří peníze i čas. Nechat si externě zpracovat reklamu, webové stránky, marketingové strategie, účetnictví, vedení počítačových sítí, řízení obchodních procesů nebo třeba spediční a logistické služby je moderní a zcela bezproblémové řešení.

Poskytování sídla společnosti, asistence při založení nové společnosti, asistence při zápisu změn do obchodního rejstříku.

Zajištění hlídání dětí. Nabídka poradenství, pořádání seminářů a konferencí zaměřených na životní styl, podporu rodin a evangelizační aktivity. Naší prioritou je děti pohlídat a smysluplně zabavit. Neověřeno.

Služby: - komplexní telekomunikační služby hlasové, datové - outsourcing IS/IT komplexní správa informačních technologií společnosti - billingové služby - zejména v oboru IT - solution developement - návrh, výstavba IS/IT řešení a jejich správa.

Zprostředkování, velkoobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie. Poradenství: -reklama -zařizování prodejen.

Projekce a realizace fotovoltaických elektráren, vyřízení licence na výrobu elektřiny, připojení FVE k distribuční síti, zajištění energetického auditu a poradenství v oblasti financování. Velkoobchod se solárními panely a střídači.

Expresní zakládání firem. Poskytuje služby v oblasti zakládání, prodeje a odkupu společností nejen v České republice a na Slovensku, ale i v zemích Evropské Unie.

Levná aukce na internetu. Wakadoo aukce nabízí aukce nemovitostí. Aukce probíhá zábavnou formou. Atraktivní zboží ve výhodných aukcích. Aukce probíhá online. Wakadoo aukce nabízí aukce aut. Nejnovější aukce online. Soutěž probíhá v podobě aukce. Levné aukce na internetu. Soutěživé aukce. Zábavné aukce pro všechny. Zúčastněním se v aukci ...

Katalog obchodu a služeb. Součástí služeb je i splátkový prodej, zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí, vydávání Katalogu obchodu a služeb a s tím spojené inzertní a reklamní služby. Zajištění dopravy zboží na kterékoli místo v ČR nebo SR, navíc zcela zdarma.

Projekce, konstrukce, poradenství, dodávky na klíč, nová zařízení i rekonstrukce (repase): -návrhy odsávacích zákrytů (2 patenty) -zajištění snížení investičních a provozních nákladů až o 40% -odprašování prašných prostředí s vysokými teplotami a vysokou vlhkostí odsávané vzdušniny -rekuperace tepla odsávaného vzduchu pro všechna řešení ...

Poskytování telekomunikačních služeb: -hlasové služby (VoIP, D-NET PHONE) -internetové služby -datové služby (pronájem digitálních okruhů, serverhousing, webhosting) -outsourcing -komplexní služby -zpracování projektů veřejných i komerčních datových sítí -konzultační činnost pro financování projektů ze zdrojů EU.

Servis pro firmy včetně zakládání a outsourcingu. Zprostředkovatelská činnost v oblasti spedice, nákupu a prodeje realit. Provoz spedičního portálu.

Výroba, skladování, distribuce, podpora prodeje. - doplňky stravy. Outsourcing léčivých přípravků a doplňků stravy pro farmaceutické společnosti.

Komplexní IT služby: - outsourcing v oblasti správy počítačových sítí a zabezpečení - VoIP služby - vývoj softwaru - IT produkty.

www.msi-comp.cz Správa počítačů, počítačových sítí, prodej hardware a software, výroba webových stránek, virtualizace, školení uživatelů. od 26.09.2017 do 26.09.2022

Služby: -komplexní reklamní, marketingové a propagační -reklamní strategie -mediální plán reklamní kampaně -inzerce včetně grafického a textového zpracování -analýza cílové skupiny -výzkum trhu -reklamní a dárkové předměty -direct marketing, public relations -image tvorba a analýza -návrhy a zpracování firemních log* -orientační a ...

Nabízíme: - dodávka výpočetní techniky - outsourcing výpočetní techniky, - instalace software. Poradenství v oblasti: - výpočetní technika - telefonní ústředny - call centra - strukturovaná kabeláž - rozvod, návrhy tras, zapojení, návrh akt. / pasivních prvků. Pozáruční servis výpočetní techniky. E-SHOP, Tvorba ...

Zakládání, odkup a prodej společností.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.01.2009 do 01.01.2039 IT Outsourcing pro firmy, kanceláře a domácnosti, návrh, realizace a správa sítí, dodávky hardware i software, instalace operačních systémů i aplikací dle přání zákazníka, školení nebo doučování IT, tvorba www prezentací. Zpracování videomateiálů z domácích či ...

přerušení: od: 1.1.2014. Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem: -zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů. Zprostředkování obchodu a služeb. Pronájem a půjčování věcí movitých. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení. Fotografické služby. Provozování cestovní agentury a ...

přerušení: od: 23.11.2010 Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Outsourcing v oblasti BOZP a PO.

Technické poradenství v oblasti papírenského a chemického průmyslu a celulózy.

Poradenství - průběžné povrchové úpravy kovů. Prodej: - zahraniční technická literatura - STAHLSCHLÜSSEL - srovnávací tabulky oceli. Kontrola jakosti povrchu výrobků ze všech druhů materiálů.

poradenská a realizační firma, která svými praktickými přístupy přináší klientům řešení problémů, které je nejvíce trápí. Poskytujeme servis v oblasti redukce nákladů, controllingu, lidských zdrojů, krizového řízení a strategického poradenství.

Nabídka služeb v oblasti direct marketingu.