Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Provozujeme dámské, pánské a dětské kadeřnictví. Nabízíme pedikúru, masáž plosky nohou a parafínový zábal.

Nabízím kadeřnické služby.

Kadeřnictví - běžné kadeřnické služby -, barvení, prodlužování a zhušťování vlasů Školení - prodlužování vlasů.

Kadeřnické studio, holičství, kadeřnictví.

Kadeřnické studio, kadeřnictví: - prodlužování vlasů - vizážista - kosmetika - manikúra a nehtová modeláž - prodlužování a zhušťování řas - mokrá pedikúra.

Celkové ošetření pleti, líčení, relaxační masáže, mikromasáže očního okolí, odstranění nežádoucích chloupků, depilace a parafínové zábaly. Kosmetické ošetření s vitamínem C, Global lift, Corrective, Eternal, Aquatherm, Natural defence, Platinum. Prodej kosmetiky a krémů značky Skeyndor.

Kosmetika - lifting obličeje - galvanická žehlička Kurzy - Hirudoterapie - cvičení a břišní tance - mobilizační techniky Energetické ošetření - reiki - konzultace a poradenství s přikládáním pijavice lékařské Termoterapie - BioMat Psychoterapie - psychologické poradenství pro děti i dospělé Masáže a ...

Salon krásy Hair Line - prodlužování vlasů - kadeřnictví.

Kadeřnické studio Kosmetika - kosmetické ošetření - čištění pleti ultrazvukem - kosmetické masáže - tvarování postavy - pernamentní make - up - lymfodrenáže Nehtové studio - pedikúra Kosmetické masáže - masáže

Kadeřnictví. Kosmetika. Masáže. Manikúra, pedikúra.

Služby: - manikúra - pedikúra - kosmetika - masáže - depilace