Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Tetovací salon - provádíme barevné i černobílé tetování, předělávky a úpravy starých tetování - nabízíme návrhy originálních motivů.

Centrum Monáda. Služby: - masáže - výživové poradenství

Internetový prodej, e-shop: -parfémy -kosmetika -nářadí

Kosmetický salón Esthederm je součástí moderního a luxusního salónu ALMA BEAUTY RELAX. Kosmetické služby: - globální diagnostika pleti - ošetření odpovídající aktuálnímu stavu pleti - tělové ošetření Morpho Cellular Care: - tělový peeling - tělové drenážní sérum a lymfatické masáže - tělové zábaly - speciální modelovací ...

Služby: -rehabilitace -balneologie -léčebné a relaxační procedury -kosmetika

Fitstudio Sun -sportovní centrum poskytující komplexní služby v oblasti aerobic, fitness, regenerace a kosmetiky jak v místě tak na pobytových kurzech v tuzemsku i zahraničí.

Těhotenské kursy: -cvičení v těhotenství podporující svalstvo k porodu -nácvik dýchání a tlačení -relaxační cvičení a plavání v bazénu -odborná příprava otců k porodu -příprava na péči o dítě. -šestinedělský kurs cvičení na úpravy postavy -odborné poradenství v oblasti antikoncepce. Léčba sterility: -metoda paní ...

Kosmetické služby a přístrojová kosmetika Duolift Expert. Depilace.

LM nehtové studio: -modeláž nehtů gelem a gelacrylem -rekvalifikační kurzy.