Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Služby kadeřníka, kosmetičky, vizážisty. Provádíme pedi i manikúru a modeláž nehtů. Postaráme se o zarůstající nehty, nahradíme nehtové ploténky a provádíme reflexní masáž.

Služby: -masáže: -sportovní. -rekondiční.

Kosmetické studio. Služby: -kosmetika. -líčení. -manikúra.

Fitness a wellness centrum Nabízíme Vám: - solárium - indoor cycling - mani a pedikúru - aerobní cvičení - ashtanga jógu - fitness centrum - kdeřnictví - solárium a saunu - masáže a liposukce.

Kadeřnický salon ALENA. Prodej vlasové kosmetiky L´oréal Professionnel Nabízíme výrobky série EXPERT a TECNI ART. Služby: - kadeřnictví - kosmetiky - modeláž nehtů - pedikúra - masáže - solárium.

Holičský, kadeřnický salon Harmonie. Kosmetika Masáže, pedikúra, manikúra.

Modelování, aplikace umělých nehtů Masérské, rekondiční a regenerační služby Kosmetické služby Holičství, kadeřnictví Solárium

Kadeřnický a kosmetický salon.

Depilace a pedikúra. Depilace cukrovou pastou - bolí méně, vytrhávání po směru růstu, vhodné na obličej a intimní místa. Brazilská depilace Prodlužování vlasů a kadeřnictví

Kadeřnické studio Masáže Kosmetika Manikura Pedikura