Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Klasická pedikúra, odstranění zrohovatělé kůže a kuřích ok, ošetření zarostlých nehtů.

Masérské služby, masáže. Kosmetické služby. Pedikúra, manikúra. Prodlužování a zhušťování řas.

Kavárna Kadeřnictví Taneční centrum - kurzy tance pro děti i dospělé Prodej - taneční oděv, obuv a příslušenství (galanterie, korálky, ...) Zakázková výroba - taneční kostýmy

Nehtové studio. Služby: - manikúra: - suchá manikúra - francouzská manikúra - P-SHINE - akrylové - pryskyřicové nehty - gelové nehty - masáže rukou, automasáže - parafínové zábaly. Chovatelská stanice DOUX DORLOTE: - britské krátkosrsté kočky.

Kadeřnictví - dámské, pánské i dětské střihy - prodlužování vlasů čí zahuštění metodou RING - změna image - společenské a svatební účesy

Kosmetický salón. Kosmetické služby: - líčení - ošetření pleti biostimulačním laserem a kosmetikou Janssen - depilace - úprava, barvení obočí. Další provozovna: - Palackého 333, 565 01, Choceň.

Wellness centrum. Masáže, skupinová cvičení, osobní tréninky, kineziotaping a cvičení sm systém. Mimo to nabízíme různé aktivity pro maminky s dětmi: cvičení a miniškolku. Vyberete si u nás z celé řady aktivit, během kterých se o vás budou starat profesionální lektoři a maséři.

Nabídka pedikúry, manikúry a kosmetiky. Provádím mokrou pedikúru včetně peelingu a relaxační masáže. V manikúře se věnuji péči o poškozené i zdravé nehty. Pracuji s kosmetikou Gernétic.

Kosmetika Ordinace korektivní dermatologie a kosmetika

Kadeřnictví NIKA. Služby: -dámské kadeřnictví. -pánské, dětské kadeřnictví. -kosmetika. -modeláž nehtů.

Kadeřnictví Kosmetika Thajské masáže - lymfatické přístrojové masáže - masáže lávovými kameny

Kadeřnictví, holičství. - dámské - pánské - dětské

Kadeřnické služby - dámské, pánské a dětské střihy - barvení, melíry - trvalé, vodové ondulace - foukané účesy Mokrá pedikúra

Studio pro krásu, zdraví a rekondici: - lymfatické masáže - rekondiční cvičení - vibrační přístroj - infrasauna - rašelinové zábaly.

Služby: -kadeřnictví -kompletní služby a péče o tělo -kosmetika -pedikúra -manikúra -modeláž nehtů -pernamentní makeup -masáže.

Internetový prodej - přírodní kosmetika - potravinové dolpňky - doplňky stravy - bezlepkové potraviny - dětská výživa - čaje - potravinové dolpňky - doplňky stravy - bezlepkové potraviny - přírodní kosmetika - malá zdravotnická technika. Masáže do domu Poradenské služby pro zdravý životní styl

Internetový obchod specializující se na širokou nabídku: - kosmetika.