Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Služby: - modelace nehtů - manikúra, P-Shine, zdobení nehtů.

Relax Bellenos - klasická masáž, havajská masáž, lávové kameny, čokoládová masáž, medová masáž, jemné mobilizace, reflexologie plosky nohy, baňkování, přístrojová lymfatická masáž, masáž dolních a horních končetin. Sauna.

Ubytování v soukromí Kadeřnictví Kosmetické služby Manikúra - pedikúra Solárium Masáže

Kyslíkové terapie - relaxace vodoléčbou - odstraňování celulitidy

Klasické i relaxační masáže s použitím lávových kamenů. -aroma masáže - manuální lymfodrenáže -čokoládové masáže s použitím lávových kamenů - čínská masáž TUINA -havajská masáž s lávovými kameny -prodej zahřívacích papučí a polštářků -zábaly na dolní končetiny - zábaly na ruce s použitím termorukavic - medová masáž - rašelinové zábaly - ...

Provozování: - solárium. Hostinská činnost: -rychlé občerstvení.

Masáže ZDRAVOTNÍ (Sportovní Rekondiční, Dornova/Breussova, Medová, Svíčkou... masáž prostaty), RELAXAČNÍ (Thajská, Horké mušle a Lávové kameny, Čokoládová...), a ENERGETICKÉ (Tantra). Rituály a relaxace. Dotekové terapie, Lechtání, Reflexní terapie. Řízená meditace, Kvantové terapie, Reiki, Fast EFT jako metody vlastní sebezdokonalování a ...

Relaxační a erotické masáže celého těla příjemné prostředí, krásné masérky. Naše masérky každému zákazníkovi dopřejí kvalitní erotikou masáž celého těla. Jste unavení po práci a potřebujete si odpočinout, odbourat stres a zažít něco nevšedního? Spojte příjemné s užitečným a dopřejte si u nás erotickou masáž. Záleží na Vás jestli si chcete při ...

Studio krásy Violet nabízí: -kadeřnictví, kosmetiku, masáže -nehtová modeláž -manikúra, pedikúra -relaxační vana, whirpool -permanentní make-up mikrojehličkováním.

Nabízíme: - speciální zeštíhlující programy - kosmetické služby - kyslíkovou mezoterapii - masáže - pedikúru. .

Salon Svetlana Poskytuji masérské, rekondiční a regenerační služby. Provádím mokrou pedikúru a manikúru, modeláž nehtů UV gelem, P-shine, zábaly rukou i nohou, lakování klasické i permanentní. Nabízím výběr barevných gelů, ozdob, samolepek i ručních maleb.

Kadeřnictví, holičství. Služby: - kreativní stříhání - barvení i melírování vlasů - klasické i společenské účesy - ošetření vlasů vlasovou kosmetikou - úpravy vousů. Vlasové poradenství.

Kosmetika, kosmetické studio.

Kadeřnictví a vlasový design. Vlasový stylistka. Služby: -prodlužování vlasů metodami keratin za tepla -microring, tresy a pásy, bondy, BRAZILSKÝ KERATIN -trvalá ondulace -trvalé narovnání vlasů -stříhání 3D a 2D podle nejnovějších trendů -vícebarevné melírování, americké barvení. Fakturační adresa: -Jižní 15, Hodonín.

Umělecké tetování: -tetování -zakrývačky -obrazy, kresby, studie -komiks.

Manikúra: -nehtová modeláž, manikúra, péče o ruce.

Posilovna a cardio Spinning Alpinning Pedikúra, manikúra Sportovní výživa Solárium Kosmetický salón