Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Služby: -kadeřnictví dámské, pánské, dětské.

Kosmetické studio - kosmetický salon, který používá na kosmetické ošetření kvalitní profesionální kosmetiku JANSSEN COSMETICS a dekorativní kosmetiku Malu Wilz. Dlouhodobé zvýraznění obočí, očních linek nebo rtů permanentním make-upem. Kosmetické služby, služby kosmetičky: - kosmetická péče o pleť včetně čištění - regenerace a masáže pleti a ...

Masér, klasické a reflexní masáže. Lymfatické drenáže.

Kadeřnické studio. Provádíme melíry, střihy, barvení a tónování. Prodáváme vlasovou kosmetiku.

Kadeřnické studio. Provádíme melíry, střihy, barvení a tónování. Prodáváme vlasovou kosmetiku.

Prodej - solární kosmetika Solárium - infračervená kabina Parafínové zábaly Masáže v masážním křesle

Masáže relaxační, regenerační, rekondiční, sportovní, čokoládové

masáž klasická, regenerační, aroma masáž, medová masáž, Breussova masáž, masáž Lomi Lomi, masážními svícemi

Svět krásy a odpočinku. Masáže - relaxační orientální kosmetikou - anticelulitidní - sportovní - čokoládové - medové.

Služby: -masáže -rekondiční služby -regenerační služby.

Služby: -masáže havajské a Breussovy.

Služby: -masáže relaxační, lymfatické, hawajské, zdravotní -rašelinové zábaly.

Služby: -masáže klasické, relaxační, aromatické, lávové kameny -těhotenské masáže -pealingy -zdravotní služby -celotělovou kosmetiku.

Naše firma Star salon & spa - Simona Tulejová se sídlem v Karlových Varech se specializuje na kadeřnické, kosmetické a jiné služby v oblasti péče o tělo. Provádíme kvalitní služby v oblasti kadeřnictví: - stříhání, foukání, barvení, melírování, prodlužování vlasů metodou Great Lengths Rolls Royce - světová špička v prodlužování vlasů. Vhodná ...

Služby v oblasti kadeřnictví, vizáže a líčení, klasické i přístrojová kosmetika, manikúra a pedikúra. Vyhlazování vrásek (botox, kyselina hyaluronová).

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -masáže -solárium -fotodepilace, fotoomlazení -bělení zubů -nehtový design -prodlužování řas a vlasů -samoopalovací nástřiky -power plate.

Prodej - masážní prostředky - kosmetika - depilace -prodej- pomůcky pro maséry a studenty TCM. Organizování - renegerační pobyty. Léčebné masáže.

Kosmetické služby. Diagnostika pleti a vlasů přístrojem MicroCamera. Poradenství a prodej kosmetiky. Masáže, masérské služba. Mikromasáž. Epilace. Kosmetika. Barvení obočí, řas. Líčení. Mikrocamera.

Služby: -kosmetika -modeláž nehtů -masáže.

Služby: -kadeřnictví -pracujeme se značkou Schwarzkopf.