Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kadeřnictví Kosmetické studiokavitace - reconnection - léčivé frekvence Cvičení Lachtánek - kojenecké plavání Semináře - - lázně masérské, rekondiční a regenerační služby Masérské služby

Barvení řas a obočí - formování obočí - hloubkové čištění pleti Masáže

Kosmetika - čištění ultrazvukou špachtlí - depilace - barvení řas a obočí - parafínové zábaly

Kadeřnické služby Kosmetické služby

Studio Ano Ano Zajišťuje služby: -manikúra a modeláž nehtů (nehty) -klasická a přístrojová pedikúra -kadeřnické (kadeřnictví) -pánské, dámské, dětské. Další služby: -relaxace pomocí "REIKI" -výklad tarotových karet. Provozní doba dle telefonického objednání zákazníka (lze i na záznamník).

Kosmetický salon, salón. Služby: - kosmetika, kosmetické služby - komplexní péče o pleť (klasické masáže) - modeláž nehtů.

Prodej, služby: -kosmetika - kosmetické přípravky LA CHÉVRE a ZIAJA.

Nehtové studio - modelace akrygelem - modelace UV gelem - manikúra - japonská manikúra - parafínový zábal na ruce

Kadeřnické studio Stylové kadeřnické studio: - nové trendy střihů a účesů pánských i dámských, barvení vlasů - poradenství v oblasti image.

Kadeřnictví - prodlužování vlasů keratinovými spoji Kosmetické služby Manikúra - modelace nehtů - pedikúra Masáže

Kosmetika - líčení - úprava obočí - peeling - depilace - barvení řas a obočí

-Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Pronájem a půjčování věcí movitých Kosmetické služby

Kadeřnictví. Kadeřnické služby.

Úklidové práce Kosmetika - vizážistika Solárium Fitness

Poskytujeme kompletní kosmetické (kosmetická) služby (služba). Kosmetika. Vizážistika. Permanentní make-up. Kadeřnictví.