Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Distribuce samoopalovací kosmetiky pro ČR; prodej solární kosmetiky; prodej doplňků sportovní výživy, fitness centrum, solární studio, kosmetické a nehtové studio.

Kadeřnictví - dámské - pánské - nehtová modeláž

Kosmetika - úprava a barvení obočí - odlíčení, změkčení a hluboké vyčištění pokožky - přiložení masky na obličej, dekolt a šíji - depigmentační ošetření - kosmetické ošetření pro muže - depilace horního rtu - masáže obličeje, dekoltu a šíje - denní líčení - trvalá na řasy - barvení obočí a řas pro ...

Reiki - aromaterapie Masáže zad, nohou a plosek, lymfatické, medové - reflexní masáž plosek

Přístrojová pedikúra(ošetření zarostlých nehtů, ošetření kuřích ok, zrohovatělé kůže, zbytnělých nehtů) lakování široká paleta barev, aplikace gel laků, aromaterapie, masáž klasická a relaxační, medová masáž, masáž lávovými kameny, aroma masáž, výklad tarotových karet

Služby: -Masáže -rekondiční masáže -regenerační masáže.

Prodej: -šperky, bižuterie -pánská, dámská móda. Služby: -šití na míru -vizážistika, stylistika.

Služby: -manikúra -gelové nehty.

Kadeřnictví -dámské -pánské -dětské.

Nová posilovna, masáže a solárium na Chodově - Praha 11. Otevřeno denně. Posilovna: - pro MUŽE k vypracování postavy - pro ŽENY ke zpevnění a formování vybraných partií těla - odborní trenéři - dietolog - 63 stanovišť vybavených profesionálními stroji DAFE.

Orlovna. Sportovní areál: - Velký sál - tělocvična - kuželna - ricochet - posilovna, fitness - spinning - powerjoga - tenisový kurt - volejbalové hřiště - solárium. Konferenční centrum - pro pořádání školení, soukromé akce. Hostinská činnost: - restaurace - salonek - letní zahrádka - vinný sklípek, sklep s kapacitou 25 ...

Zabývám se manikúrou, pedikúrou a modeláží nehtů. Mým hlavním cílem je spokojenost zákazníka a perfektní péče a hygiena. Ráda bych lidem dokázala, že pedikúra je hlavně o hygieně, a to u nejmenovaných cizojazyčných pedikérek rozhodně není samozřejmostí. Zabývám se také pedikúrou pro seniory.

Kadeřnický salón. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování - svatební účesy.

Kadeřnický salón. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování - svatební účesy.

Kosmetický salón. Kosmetické služby: - čištění pleti - chemický peeling - depilace - úprava, barvení obočí, řasy. Nehtové studio: - manikúra - nehtová modeláž.

Holičství, kadeřnictví - dámské, pánské i dětské. Kadeřnické služby: - stříhání vlasů - barvení, melírování - svatební účesy.