Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

V našem kadeřnictví prodáváme také speciální kosmetický výrobky značky Larens od společnosti wellU. Jsou obohaceny rybími peptidy a užívají nano stříbro ke stabilizaci. Neobsahují žádné parabeny.

Estetické centrum - botulotoxin - permanentní depilace - chemický peeling - mezoterapie - VacuShape - radiofrekvence - lymfodrenáže - kavitace Masáže

Salon je výjimečný svým lázeňským přístupem, klade důraz na profesionalitu, kvalitu a požadavky klientky či klienta. Důležitý je ale předevšním vnitřní relax a odpočinek. salon nabízí: - kosmetické ošetření - kosmeceutické ošetření - intenzivní kúry vždy zaměřené na cíl (anti-age, hydratace, rozjasnění, obnova pleti .... atd.) - dámské i pánské ...

V našem studiu KPM provádíme pedikůru mokrou technikou. Tato profesionální technika pomůže celému Vašemu organizmu a uleví od bolesti zad.Dále můžeme nabídnout několik masáží, jako přístrojová lymfodrenáž, reflexní terapie lymfatického systému a moxování. Přijďte si zarelaxovat do našeho studia.

Pedikúra - ošetření nohou - odstranění kuřích ok a silné a rozpraskané kůže - zbroušení ztluštělých nehtů - masáže chodidel. Masáže chodidel

Centrum Tantra masáže Praha Nabízíme tantrické masáže určené ženám, mužům i párům. Zájmové kurzy kašmírská a klasická tantra masáže.

Kadeřnictví - dámské - pánské - dětské - společenské účesy - úprava paruk - dárkové poukazy Kosmetika - barvení řas a obočí - masáže obličeje - proměny vizáže - poradenství Manikúra Výklady karet - numerologie Prodej - obrazy Malby na bytové ...

Relaxační masáže celého těla u zákazníka včetně vystavování dárkových poukazů

Kosmetika zn.Keenwell a Alissa Beaute Masáže Shiatsu - Dornova metoda

Kosmetika - profesionální ošetření exkluzivní kosmetikou Babor, pro všechny typy pleti Vizáž- líčení – doladění vašeho vzhledu na důležité příležitosti (svatební, fotolíčení, večerní - společenské, denní) Manikúra – profesionální ošetření vašich rukou, klasická manikúra značkou O.P.I., gel, acrylgel, acryl, CND Shellac, P- Shine, lakování, ...

Bowling, ricochet, solária. Restaurace.

Kosmetické studio - ošetření přístrojem Belex 08 - nehtová modeláž - pedikúra - regenerační a relaxační masáže Prodej dárkových poukázek.

Provádim masáže sportovní, relaxacní, lymfatické, reflexní, lavove kameny, anticelulitídové, pro těhotné. pedikúrru, manikúru Vyrábim mezipstní korektory vhodné pro: vybočene palce, kladivkove prsty, diabatiky a sportovce. Vice na www.mentuova.cz Masáže, pedikúra, manikúra, korektory.

Nabídka modeláže gelových nehtů, dámská a pánská manikúra, P-shine, luxusní maníkůra Cuccio. Manikúra a modeláž gelových nehtů.

Provádění fyzioterapie, elektroléčby, masáží, IPL fotoepilace, fotorejuvenace, léčby akné a pigmentace či omlazení pleti..

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra, pedikúra. Masáže.

Cílem masáže je regenerace těla a duše člověka. Masáž je speciální procedura, která je využívána k upevnění tělesného a duševního zdraví, k posílení organismu, ke zvýšení výkonnosti, nebo k osvěžení po fyzické i psychické námaze. Masáže odstraňují únavu a bolesti svalového napětí, zmírňují bolesti kloubů a hlavy, příznivě působí na pohybový ...

Nestátní zdravotní centrum: - poradenství pro výživu a fitness - snižování nadváhy - liposukce, léčba celulitidy, masáže, hydrocolor - elektroléčba, magnetoterapie, individuální cvičení, spec. metody (Vojta, Možíšová...), rázová vlna, laser.