Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Maloobchod: - drogistické zboží - toaletní potřeby - kosmetika.

ESTHETIC HEALTH CENTER je luxusním místem, kde se můžete svěřit se všemi Vašimi starostmi z oblasti krásy, zdraví, vizáže, a stylu. Společně najdeme řešení, z kterého jistě budete nadšená. Náš tým specialitů prošel mnoha školeními a praxí, aby Vám nabídl ty nejkvalitnější služby. Nabízíme Vám vše pod jednou střechou. Dermokosmetické služby bez ...

Půjčovna a prodej: - svatební, společenské šaty. Nehtová modeláž, solárium. Prodej: - šperky Calvin Klein. Svatební a večerní líčení.

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské

Kadeřnictví - stříhání - mytí - vodová - foukaná - trvalá - melírování - odbarvení - barvení - lakování - tužení - francouzské copyporadenství ve výběru barvy, střihu, melírovaní

Kompletní péče o pleť pro muže i ženy. Povrchové a hloubkové čištění pleti profesionální kosmetikou Afrodita. Čištění a ošetření s využitím moderních kosmetických přístrojů.

Japonská manuální terapie a masážní akupresura Seitai.

Služby: -trvalá depilace -neinvazivní liposukce -omlazení obličeje -lymfodrenáže -kosmetická ošetření -prodlužování řas -pedikúra.

Provoz fitness centra. Nabídka masáží, cvičení na míči, parních lázní, power jógy, aerobiku a kickboxu.

Fitnes studio: - fitness centrum (TRX, bossu, břišáky, balony, pilates) - posilovna - move it - fitbike - solárium - fitbox, zumba Služby, poradenství: - trénink - výživa na základě měření přístrojem BODYSTAT. Prodej, poradenství: - výživové doplňky - cvičební pomůcky.

Kadeřnictví: -pánské -dámské -dětské.

Kadeřnictví - pánské, dámské střihy - barvení, melírování - prodlužování vlasů - zábaly, masky, kůry

Kadeřnictví. Navrátil Jiří: -Pojištovna MORAVIA a.s.

Služby: -kadeřnictví -pedikúra.

Pedikúra. Kadeřnictví: -dámské -pánské.

Kosmetické služby - Kosmetika - Manikúra - Gelová modeláž - Depilace - Líčení - Trvalá na řasy

Kompletní vizážistika, permanentní make up (tetování obočí, linek horních a dolních, stínování rtů ), kadeřnické služby, poradenství, prodej kosmetiky

Restaurace - sushi bar Solárium Kurzy - relaxačních cvičení s instruktorkou Fitness - sportcentrum Sqash