Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Služby: -solárium. Maloobchodní prodej: -solární kosmetika.

Kosmetika, solarium, masáže, pedikúra, lymfodrenáže, epilace.

Kosmetické služby: - masáže - čištění pleti - formování obočí - barvení obočí a řas.

Manikúra, kosmetika, pedikúra, kadeřnictví, masáže.

Solárium, solární kosmetika, solární galerie

Poradenství ve tvorbě image, vizáže, v oblasti módy, barevné typologie, líčení, péče o pleť a výchově managementu a zaměstnanců různých firem v přístupu k zákazníkovi.

Kadeřnictví: -pánské -dětské.

Stavební společnost. Nestátní zdravotnické zařízení. Centrum regenerace a rekondice: -manuální a přístrojové lymfodrenáže -suché uhličité koupele -oxygenoterapie -mořské řasy -parafín. Fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace: -klasické masáže. Salony krásy: -kosmetika -kadeřnictví -solárium -pedikůra -manikůra ...

Služby: - rekondiční masáže - relaxační masáže - medové, skořicové zábaly - klasické masáže - lymfodrenáž - baňkování.

Kosmetické a vlasové studio. Služby: - prodlužování a zhušťování vlasů a řas - piercing - permanentní make-up - nastřelování náušnic - bělení zubů - nehtová modeláž - pedikúra - trvalá ondulace.

Dámské a pánské kadeřnictví: - prodlužování a zahušťování vlasů. Kosmetika. Pedikúra. Masáže.

Služby: - kosmetika, kosmetické služby - aromaterapie celého těla - masáže.

Služby: - odborné výživové poradenství - redukce hmotnosti úpravou jídelníčku - masáže klasické, regenerační, reflexní masáž plosky nohy, masáž baňkami