Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kadeřnictví v Ráji Kadeřnictví: -dámské, pánské, dětské.

Kadeřnictví v Raji Dámské kadeřnictví s prodejem vlasové kosmetiky

KADEŘNICTVÍ V PENZIONU, Heckenbergerová Jiřina Kadeřnictví.

Kadeřnictví U Kociána K A D E Ř N I C K É S L U Ž B Y : - Kadeřnictví - Barvení vlasů - Dámské střihy - Melíry - Ošetření poškozených vlasů - Přeliv - Společenské účesy - Svatební účesy - Trvalá na vlasy - Zábaly a vlasové kůry

Kadeřnictví Šarm Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské.

KADEŘNICTVÍ RENATA Kadeřnictví.

Kadeřnický salon NICOLE Kadeřnictví.

Kadeřnický salon Lockwell - A. Adámková, E. Bednářová Kadeřnický salon. Kadeřnictví.

-Kadeřnické služby. Účesy: -společenské -svatební. Stříhání: -pánské -dámské -dětské.

Nabízíme čištěni pleti, enzymatický peeling, hluboké čištěni za pomoci vacupressu, barvení řas, masáže obličeje, regenerační, liftingové, hluboce čisticí a bělicí masky i kolagenové, lymfomasáže těla.

Kadeřnictví: - dámské - pánské - dětské. Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - prodlužování vlasů - poradenství.

Provoz : - kosmetické studio a solárium. Prodej: - kosmetické výrobky.

Nehtová modeláž, manikůra, pedikůra, depilace

Kosmetické služby: -francouzskou kosmetikou ALGOTHERM -s ultrazvukovým přístrojem ALGODERM -ošetření pleti.

V kosmetickém studiu Lili provádíme prodlužování řas, přístrojovou kosmetiku jako např. galvanizace. Změny účesu v našem kadeřnictví od stříhání po barvení a změnu vizáže. Různé druhy masáží od baněk až po lávové kameny.

Kosmetické studio EVA Služby: - kosmetika.

Služby: -použití české dermokosmetiky SynCare -pro dámy, pány i mladistvé -přijatelné ceny -příjemné prostředí -masáže rukou, zad, dekoltu a obličeje -mikromasáž očního okolí -povrchové i hloubkové čištění pleti -úprava obočí a řas -depilace, manikúra.

Blue Orange je luxusní centrum aktivního životního stylu, kde najdete pod jednou střechou tyto služby: Health Club (cardiofitness, posilovnu, spinning, squash, saunu, solárium, masáže a rehabilitaci), Beauty Salon, hotel, konferenční sál a restauraci. Health Clubu Blue Orange Praha – Letňany: - cardio fitness a posilovna - pohybové a ...

Služby: - neinvazivní liposukce - kavitace - odstraňování celulitidy SPM Vacu Press - lymfodrenáž - masáže: lávové kameny, čokoláda, med, balijská, energetizační, aroma, klasická, - masáže dekoltu a obličeje, kosmetika Gernetic - vibrační plošina FITVIBE s trenérem - individuální cvičební programy: zdravotní, hubnoucí, cvičení ...

Provozujeme výjimečný rekreační wellness komplex v Praze a širokém okolí s ubytovací kapacitou 47 pokojů, moderním konferenčním centrem, širokou nabídkou sportovních a volnočasových indoor/outdoor aktivit a health&leisure klubem.