Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Salón, kosmetika: - modeláž nehtů, zdobení nehtů - vizážistka - spa manikúra - masáže a zábaly rukou - líčení.

Masérské, rekondiční a regenerační služby. Masáže: - sportovní a relaxační - baňkování - anticelulitidové, manuální lymfatické - medové detox - tygrování - lávovými kameny - čokoládový zábal - thajské olejové - Fiji rituály Tokoriki. Součástí je infrasauna. Sídlo firmy: - M. Baláše 2227/6, Nový Jičín.

Základem všech thajských masáží je meditace. Masérka se soustředí po dobu jedné minuty a obrací se ve své mysli k zakladateli tohoto umění s prosbou o osvobození klienta od všech bolestí a nemocí. Proč a kdy využít thajské masáže? - odstranění stresu, pracovní i osobní zátěže - úleva od bolestí zad a svalstva - odbourání dopadu fyzické ...

Solárium, kadeřnictví, masáže. Floating: - tato velmi neobvyklá metoda relaxace nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha, dosáhneme ho asi hodinovým pobytem ve floating tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak do značné míry stav beztíže.

Práce, služby: -kadeřnictví.

Práce, služby: -kadeřnictví.

Kosmetické ošetření pleti přírodní kosmetikou Dr. Belter. Velmi pěkné a příjemné prostředí. Relaxační masáže. Vchod z ulice Na Struze !!!

Vlasové studio Karin. Kadeřnické služby s vlasovou kosmetikou Schwarzkopf a L´Oréal. Střihy: - krátké, polodlouhé, dlouhé vlasy. Svatbní účesy. Sídlo firmy: - Hutnická 206/10, Vřesina.

Vlasové studio Karin. Kadeřnictví: - dámské - pánské. Kadeřnické služby. Sídlo firmy: - Neukončená 597/12, Ostrava - Petřkovice.

Lázeňský salón. Zábaly: -rašelinové -parafínové -bahenní -skořicové -čokoládové. Masáže: -švédské relaxační -horkou čokoládou -horkými lávovými kameny -medové detoxikační. Koupele: -slatinné -kyslíkové -uhličité -s minerální solí z Mrtvého moře -s vřídelní solí z Karlových Varů, z Podhájské -medové -bylinkové s ...

Práce, služby: -kadeřnictví -kosmetika.

Provádění sportovních masáží a reflexních masáží plosek nohou. Nabídka Thajských tradičních a bylinných masáží, masáží horkými lasturami a pedikúry.

Zabýváme se prodejem zdravé výživy, potravinových doplňků a přírodní kosmetiky

Kosmetika: - masáž obličeje - franc. způsob, krku, dekoltu, ramen, krční šíje, - hluboké čištění pleti, zakončené BIOSTIMULAČNÍ lampou, - Laser - polarizované světlo - má výrazné hojivé účinky, - likvidace zánětu, - kyslíková terapie pleti, - čokoládové masky, - mořské řasy - masky, - paraf. zábaly rukou/reflexní masáže ...

Sportovní centrum Ostrava: - tenis - badminton - squash - bowling - relax-sauna - fitness - masáže - mediaroom.

Kosmetický salon: - kosmetika - manikúra, pedikúra - masáže.