Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

KOMPLEXNÍ RELAXAČNÍ SLUŽBY: -vertikální solárium ERGOLINE 300 -kosmetika -manikúra, pedikúra, modeláž nehtů -komplexní masáže (klasické, sportovní, lymfatické, REIKI, REGRESE) -regenerační, rekondiční a relaxační procedura PLYNOVÉ A KYSLÍKOVÉ TERAPIE: -dokonalé prokrvení pokožky, svalstva a všech tělesných orgánů, včetně ...

Služby: -kosmetika, kosmetické, kosmetička: -hloubkové ošetření pleti -depilace, epilace -líčení -atd.

Služby: -kosmetika, kosmetička: -čištění pleti, obličeje -úprava obočí -modeláž nehtů -mikromasáž obličeje.

Služby: -masérské, masáže -solárium.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Kadeřnictví: -dámské. Služby: -kadeřnické.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické. Ubytování v soukromí.

Solární studio: - 3 solária ERGOLINE.

Služby: - solárium, - parní lázeň, - masáže celkové i částečné, - perličkové koupele s přísadami, - obklady parafinové, rašelinové a gelové.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží -potraviny. Kosmetické služby.

Kosmetický salón. Služby: - kosmetika - manikúra - úprava, modeláž nehtů - solárium.

Služby: - rehabilitace, masáže.

Služby: -dámské kadeřnictví, kadeřnice.

Kadeřnictví. Služby: -kadeřnické.

Služby: -kosmetika: -ošetření a čištění pleti -barvení obočí, řasy, trvalá na řasy -depilace -líčení: -denní, večerní, svatební -mikromasáž očního okolí. Poradenství. Od 2/2011 - manikúra, pedikúra.

Kadeřnictví. Služby: - kadeřnické.

Kosmetický salón. Služby: - kompletní kosmetické ošetření - dekorativní, pěstící kosmetika ALCINA, LADY JANE - péče o pleť - depilace, epilace voskem - manikúra, pedikúra - vitalizační kúry. Maloobchod, prodej: - kosmetické přípravky - drogerie.