Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Studio kosmetiky a vizáže ŽUPKOVÁ: -kosmetika - prodej -vizážistika -péče o pleť -masáže -depilace -manikúra -zpevňující kůra -lepení, trvalá a barvení řas -školení make-up, oděv, účes.

V salonu najdete: -kadeřnictví -kosmetika -nehtová modeláž.

Kosmetický salon: -kompletní kosmetická péče -líčení na svatby -depilace -prodlužování nehtů UVA* gely -zpevňování vlastních nehtů -japonská manikura -klasická manikura. Fitnes pouze pro ženy.

Klasická tetováž - trvalá i dočasná. K dispozici je portfolio grafik, skic a kreseb, k nahlédnutí katalog fotodokumentace prací. Originální kresby a návrhy šité na míru. Překrývání starých nežádoucích motivů novým tetováním. Body piercing - aplikace náušnic a různých kovových ozdob. K zastižení i mimo pracovní dobu. Kaligrafie, typografie, ...

Služby: -modeláž nehtů -manikúra -zdobení nehtů.

Služby: -kadeřnické -poradenské služby -prodej vlasové kosmetiky -svatební a plesové účesy -francouzské copánky -prodlužování --hloubková regenerace vlasů infračerveným zářením a ultrazvukem + regenerační maska.

Masáže -regenerační -havajská masáž -aroma terapeutická -lymfatická -čínská energetická -medová

Kosmetické studio Modify. Služby: - kosmetické - ošetření pleti - depilace - mikromasáž - trvalá na řasy.

Prodej: - přírodní kosmetika - dárkové předměty. Kosmetický salón, služby: - depilace - vlepování řas - líčení - nehtová modeláž.

Holičství - kadeřnictví. Kadeřnické služby: - stříhání - pánské, dámské, dětské - melíry - barevné melíry - barvení - přelivy - používáme barvy značky LONDA a extrémně šetrné barvy značky DUSY.

Tetovací studio: - tetování (tattoo) - bodypaiting. Piercing.