Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Služby: -nehtová modeláž -manikúra -pedikúra.

Služby: - nehtová modeláž - manikúra - kosmetické služby.

-Kosmetické služby -Holičství, kadeřnictví

Služby: -kadeřnické, kadeřnictví, kadeřnice: -dámské, pánské.

Služby: -kadeřnické, kadeřnictví, kadeřnice -holičství, pánské holení.

Fitness: -posilovna -sauna -solárium -fit bar.

Současné ženy a muži, kteří pečují o své vlasy, vyhledávají především salony, ve kterých mohou nalézt skutečné experty na krásu a jedinečné profesionální služby spojené s odborným poradenstvím, kde se setkají s příjemným prostředím a profesionálním přístupem ale ve kterých se taképoužívají produkty a služby té nejvyšší kvality. Pořádání ...

Zdravotnictví: -registrovaná zdravotní sestra. Služby: -masáže, masírování: -klasické, aromaterapeutické, lávovými kameny, medová, lymfatické, reflexní terapie, Reiki, Dornova metoda, Breussova metoda -léčebná rehabilitace -rašelinové a parafinové zábaly -baňkování.

CENTRUM PÉČE O KOMPLEXNÍ ZDRAVÍ. Přírodní metody péče o zdraví a krásu: -poradenství, regenerace, rekondice. Poradenství: -zdravý životní styl -výživová doporučení, stravovací návyky. Regenerace, rekondice: -relaxační masáž -klasická masáž -suchá uhličitá koupel -lampa BIONIK. Kosmetika: -ošetření pleti, kosmetická masáž ...

Evropské centrum zdraví a krásy. Zařízení s mnohaletou tradicí v oborech estetická stomatologie, implantologie, laserová chirurgie, kosmetologie a plastická chirurgie. Zejména se specializujeme na zubní implantáty, bělení zubů, aplikaci botoxu a kolagenu a odstranění chrápání. Služby v tomto salónu: Kosmetické salóny: -aplikace ...

Fitcentrum Solárium. Turbo solárium Alisun, Sunvision 240 VHR. Maloobchod, prodej: - výživové doplňky - cvičební doplňky.

Analýza minerálních a stopových prvků z vlasů pro všechny kdo mají zájem o své zdraví. Hloubková analýza pleti nejen pro ženy.

Služby: -kadeřnické, kadeřnictví, kadeřnice: -dámské -kosmetika, kosmetické, kosmetička -manikúra, manikérka -modeláž nehtů (světlem tvrzený gel) -zpevňování nehtů.

Výborně proškolené kadeřnice s dlouholetou praxí, provádíme nejmodernější pánské a dámské střihy, americké melíry, společenské a svatební účesy, zaplétané copánky, prodlužování vlasů a další.