Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Restaurace: - stravování - provozování veřejného stravování rozvozy obědů. - obědy, večeře, menu - speciality na krbu (posezení u krbu) - příprava masových korýtek Pořádání oslav. Rozvoz obědů domů nebo do firmy. Whisky a Rum bar Sauna finská Privátní welnes

Perfect Studio: - solárium - kavitace - ultrazvuková liposukce - redukce vrásek - depilace cukrovou pastou.

L a G Sun s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž, servis a demontáž solárií a náhradních dílů.

Solární a nehtové studio. Služby: - modeláže nehtů - manikúru - solárium - tetování glitrem.

Fitcentrum, posilovna: - fitness - alpinning - vacu shape - solárium. - stolní tenis.

Provozujeme solárium. Instalovaná růžová a tyrkysová Luxura X7 42 SLi High Intensive. U nás se určitě opálíte. Prostory jsou odvětrávané vzduchotechnikou. Solární kosmetika a nápoje. Koutek pro Vaše ratolesti.

Masáže u vás doma s využitím přírodních olejů. Klasické, medové masáže. Lymfomasáže. Těhotenské masáže. Reflexní terapie.

Relaxační studio s ubytováním Služby: -péče o tělo -masáže -relaxace -detoxikace -wellness -regenerace. Kosmetické služby -ošetření kosmetikou JANSSEN COSSMETICS - obličej, dekolt, tělo - masáže -kompletní ošetření obličeji, dekoltu a těla Ubytování - 2 x dvoulůžkový pokoj ve stylu středomoří - pokoj Provence, ...

Masáže s použitím čistě přírodních kvalitních olejů. Masáže: - relaxační, rekondiční - lávovými kameny. - sportovní.

Mobilní masér. Masáž šíje. Kinesiotaping.

Tetování, piercing, nastřelování naušnic, permanentni make-up.

Kosmetický salón. Služby: - laminace, úprava obočí - henna brows - lash lifitng.

Vinařství, výroba, prodej: -lahvová vína -přívlastková vína -archivní vína Vinařství je zaměřeno na výrobu kvalitních přívlastkových vín z hroznů, vypěstovaných ve vlastních vinicích. Vinárna + reprezentační vinný sklep. Řízená degustace vín s odborným výkladem, možnost degustace archivního vína. Ubytování, penzion, ...

Kosmetický salón. Péče o tělo, ošetření pleti. Vyměření, úprava a barvení obočí Lash lifting řas. Laminace obočí. Pracuji s profesionální českou kosmetikou značky ESSENTÉ.

Firma Nehty Truscada - Lenka Olejníčková nabízí svým zákazníkům v Plzni modeláž gelových i akrylových nehtů a aplikaci gellaku. Pracuji výhradně s certifikovaným materiálem a produkty té nejvyšší kvality, které splňují kritéria EU standardů. Vše je přizpůsobeno dokonalé proměně pro vaše ruce a nehty - vše pro přírodní a gelové nehty. Od ledna 2018 ...

Atreya Premium s.r.o. provozuje piercingové studio v Brně a prodává piercingy do různých částí těla, tunely na roztahování uší a mnoho šperků a doplňků.

Kadeřnictví, nehtová modeláž, úprava a barvení obočí.

Relaxační centrum. Masáže: - klasická švédská masáž - aromaterapeutická - thajská - lymfatická. Manikúra: - parafinové zábaly na ruce - francouzská manikúra - zdobení nehtů - modeláž nehtů. - Pedikúra - Depilace - Solárium.

Kosmetický salon: - ošetření, čištění pleti. Pleťový terapeut.

PURE UP je moderní make up studio s profesionálním přístupem našich artistů, které vede ART DIRECTOR Margarita Krupeničová. Celý koncept je postaven na čisté precizní práci, která je prioritou studia. Inspirujeme se, vzděláváme, posouváme naše služby dál tak, aby klientky od nás odcházely vždy spokojené a vracely se opět k nám. Náš tým je ...

Bc. Diana Hájková Repperová se zaměřuje na kosmetické služby, microblading, permanentní make-up, hydrataci pleti a mnoho dalšího.

Kosmetický salon - permanentní make - up.

Ajuverdské a orientální lázně. Regeneračně relaxační činnnost: - masáže - baňkování. Fyzioterapie.

Služby: -kosmetika, kosmetické, kosmetička -elektrická epilace -tetování -japonské malování na tělo -tatto -permanentní MAKE-UP -líčení -vizážistka.