Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Iva Drápelová se zaměřuje na výrobu medu, svíček a svícnů a na masáže a reflexní terapii.

Bc. Mgr. Michaela Carbolová se zaměřuje na masáže, malování a výrobu vánoční a velikonoční dekorace.

Zdravotnická a ošetřovatelská agentura. Služby sociální péče od pondělí do pátku v Hodoníně a blízkém okolí. Sociální služby nejsou hrazeny zdravotním pojištěním. Služby: -běžný úklid, pomoc při vedení domácnosti -nákup, donáška léků a zdravotnických potřeb -částečná i celková toaleta, holení -převlečení postele, příprava stravy -vyřízení ...

Karla Nečasová provozuje kosmetické studio, ve kterém se zaměřuje na ošetření pleti, make-up, epilaci, barvení obočí a řas, nastřelování náušnic a mnoho dalšího.

DermasineD s.r.o. je ordinace poskytující kosmetické ošetření a věnuje se problematice pleti.

Centrum zdraví a krásy poskytuje péči zdraví, ale i služby estetické a relaxační: -plastická chirurgie - optika - gynekologie, oční a ORL ambulance - tetovací salón - kožní ambulance - pedikúra aj.

Monument Institut, s.r.o. provozuje salón krásy, ve kterém se zaměřuje na ošetření pleti a těla a na různé druhy masáží.

Dalibor Šták provozuje kadeřnictví, ve kterém využívá kvalitní vlasovou kosmetiku značky Goldwell.

Masážní studio Ráj - klasická masáž - ABS masáž - reflexní terapie plosky nohy - masáž lávovými kameny - manuální lymfatická masáž - Dornova metoda - Breussova masáž - zdravotní skupinové cvičení (Redcord, Bosu, SM-systém)

Marta Macková, DiS. se zaměřuje na poskytování kosmetických služeb, čištění pleti, epilace, líčení a s tím související činnosti.

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

Služby: - face lifting - zvětšení rtů - omlazení rukou

Masáže, masér: - sportovní, relaxační masáže.

Rekondiční a regenerační masáže. Baňkování. Dornova metoda.

Masážní salon Služby: - masérské, rekondiční a regenerační služby - masáže klasické - masáže plosek nohou - detoxikační masáže.

Sportovní hala: -fitness centrum -squash -florbal -basketbal -volejbal -masáže -restaurace -ubytování.

Společnost Monika Melicharová poskytuje v salóně gelové nehty.

Veronika Kovářová ve svém kosmetickém salónu nabízí: - pro každého klienta individuální přístup a ošetření přímo na míru podle Vaší pleti - permanentní make-up a mezoterapie - IPL přístroj - dokáže odstranit žilky, pigmentové skvrny, akné, trvale odstranit chloupky a provést fotoomlazení pleti - hloubkové čištění pleti (pomocí ultrazvukové ...

Mobilní masáže - sportovní, rekondiční, relaxační masáže, deep massage, Dornova metoda, Breussova masáž, tejpování, lymfotaping a baňkování.

Wellness hotel Orion Ubytování: -jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje -prostorné apartmány součástí koupelna s velkou vanou, sprchovým koutem a toaletou, LCD televizor se satelitními programy a připojení k internetu zdarma -ubytování s wellness.

Kadeřnictví. Profesionální vlasová kosmetika SUBRINA PROFESSIONAL.

Bc. Petr Pluskal provozuje kosmetický salón zaměřující se na neinvazivní liposukci, omlazení obličeje, epilaci, péči o pleť a na odstranění celulitidy.

Kosmetické studio provádí kosmetickou terapii pleti a doplňkové služby, jako je lifting řas a obočí, barevní obočí, barvení řas nebo fotodynamická terapie.

Penzion, pension, ubytování: -kapacita 18 lůžek -pro menší skupiny občerstvení s donáškou na pokoj -pro dlouhodobě ubytované pravidelný úklid pokojů -posezení, návštěva ve vinném sklípku (vinný sklep, sklípek). Ceník ubytování: -1 osoba/noc 360 Kč -2 osoby/noc 700 Kč -3 osoby/noc 1000 Kč -4 osoby/noc 1300 Kč -děti do 15 let 180 ...