Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Můžete si dopřát špičkovou péči od Kariny Kudličkové v jejím kosmetickém salónu. Pracuji s profesionální přírodní francouzskou kosmetikou. Nabízím kosmetické služby, permanentní make-up - mikropigmentace, hloubkové čištění pleti, Lash lifting, depilace, svatební, plesové líčení, diagnostika pleti.

Masáže v Českých Budějovicích jako jsou relaxační masáže, aktivační, harmonizační masáže, masáže pro odstranění celulitidy a aktivaci lymfy. Maderoterapie těla a maderoterapie pleti. Individuální i skupinové lekce jógy, terapie chladem, dechové techniky.

Služby: - kadeřnictví - líčení - nehtová modeláž.

Beauty Body Studio poskytuje svým zákazníkům služby již od roku 2007. Studio bylo založeno paní Juditou Halvovou a dnes patří pod privátní kliniku krásy Beauty Body Clinic. Naše profesionální kosmetičky, masérka, kadeřnice a pedikérka se o vás postarají na té nejvyšší úrovni. V rámci kosmetického ošetření používáme přírodní biokosmetiku ...

Kosmetické studio - kosmetické ošetření pleti - kosmetika, chemický peeling.

Piercingové studio, klasický piercing, aplikace náušnic, nastřelování náušnic. Permanentní makeup - obočí, oční linky, rty.

Kosmetické studio. Kadeřnictví: - piercingttt - změna image - vizážistické poradenství - chemické peelingy - lymfatické masáže - prodlužování řas - leaser depilace, omlazování, trvalé odstanění chloupků - kolagenárium omlazení, redukce vrásek - samoopalovací nástřiky těla - ošetřením přístrojem ONETEC - kavitace a ...

Kosmetický salón. Služby: - kosmetika: - kosmetické ošeření - hloubkové čištění pleti - chemický povrchový peeling - masáž obličeje a dekoltu, očního okolí - antistresová masáž hlavy a šíje - přístrojové ošetření: - diamantová dermabraze - Ultrasonic - Mezoterapie, ultrazvukový lifting - lifting a botox řas - ...

Kadeřnictví Dagmar poskytuje v centru Kladna kadeřnické služby na vysoké úrovni, kdy vám zhotovíme účes, který uspokojí každého. Na Vaše přání vytvoříme například extravagantní účes, střih pro všední den, účes společenský i svatební. Používáme pouze osvědčenou kvalitní vlasovou kosmetiku. Současně nabízíme také služby nehtového studia. Naše ...

Studio estetické kosmetiky. Kosmetický a masážní salón. Kryolipolýza. Kavitace. Lymfodrenážní masáže. Klasické regenerační masáže. Lifting, expresní face lifting-termage. Sídlo firmy: - Kateřinice 32, okr. Nový Jičín.

Střední škola managementu a služeb s.r.o. Poskytuje vzdělání ve studijních a učebních oborech. Školu naleznete na Praze 4, ulice Ekonomická 957. Maturitní obory (čtyřleté studium, zakončené maturitní zkouškou): - management cestovního ruchu - management obchodu - management sportu - kosmetické služby - grafický ...

Jsme kadeřnictví, kde se postaráme nejen o vaše vlasy, ale i o váš dokonalý vzhled. U nás si můžete dopřát jak kadeřnické služby, kosmetiku, tak přístrojové ošetření pleti, nebo solárium.

Kosmetické studio Edit Visage. Provádím denní a večerní líčení, svatební líčení a kurzy líčení. Dále lash lifting a botox řas, microblading, aquarell lips, pudrové obočí a permanentní oční linky, mikrojehličkování.

Masér a provozovatel masérského salonu v Ostravě Porubě Ing. Petr Fiala se specializuje na masáže východního stylu pro uvolnění bolestí a spuštění přirozených léčivých schopností organizmu: thajské masáže, havajské masáže, masáž lávovými kameny, čínská tlaková masáž, sportovní masáž, Dornova metoda, tejpy aj. Klientům pomáhá s jejich ...

Liposukce - podbřišku, břicha, vnější či vnitřní strana stehen, oblasti nad koleny, paže, boky, hýždě. Přístroj LipoSonix - Nejžádanější neinvazivní liposukce na světě.

Kosmetické služby. Ošetření dle typu pleti. Prodloužení řas objemovou metodou nebo řasa na řasu. Barvení a tvarování obočí henou.

Kadeřnictví Tanaj - Jana Halabicová poskytuje dámské, pánské a dětské kadeřnické služby. Nabízíme společenské účesy, prodej vlasové kosmetiky, tonování přírodních vlasů, změnu střihu i barvy, neznatelné krytí šedin, úprava vousů. Tvořím svatební a společenské účesy. Nabízím prodlužování i zahuštění vlasů. Pracuji s italskou kosmetikou Davines. ...

Vizážistka. Svatební, slavností, denní a noční líčení. Kosmetické ošetření pleti s masáží.

Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - detoxikační a zeštíhlující ošetření těla - celotělové zpevňující ošetření.

Výživové poradenství. Biorezonanční terapie. Ošetření pleti. Masáže. Ubytování. Péče o tělo zevnitř i z venčí. Relaxační pobyty. Zdraví životní styl.

Jsme pánský salón. Každému zákazníkovi se snažíme udělat střih přesně pro jeho typ, osobnost, podle jeho představ. Střiháme i dětské zákazníky. Náš salón je nový s veškerým potřebným vybavením.