Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Masáže ajuvédské, klasické, relaxační, bambusové - masáž rituální svíčkou - baňkování

Prodej - ajurvédská přírodní kosmetika Kosmetika Manikúra - modeláž nehtů

Kadeřnictví - pánské, dámské a dětské střihy - svatební a společenské účesy

Služby, masáže. -kavitace -výživové poradenství -pedikůra -masáže, celotělové, anticelulitidové, lymfatické -e-shop -dárkové poukázky. Doprovodné služby: -relaxační hudba -éterické oleje umocňují celkové uvolnění.

Služby: -kosmetické (výrobky firmy SynCare) -trvalá na řasy -svatební líčení -epilace voskem -masáže celkové (klasické, sportovní) -permanentní make-up -energetická liftingová masáž -ošetření oligoBOTOXEM proti vráskám -mikromasáž očního okolí -kosmetické ošetření pro muže. Prodej: -kosmetika švédská přírodní -kosmetika ...

Služby: -kadeřnické služby -solárium -dětský koutek a parkoviště.

Kosmetické studio - líčení - permanentní prodlužování řas - permanentní make up - mikropigmentace - fotoepilace - masáže.

Solná jeskyně: -speciální rehabilitační a ozdravné zařízení -posiluje celkovou odolnost organizmu -má velký vliv na psychiku a zdraví člověka -univerzální technologie krystalizace soli na stropě v tlouštce 1–2cm. Výhodné pro lidi s onemocněním: -dýchacích cest, chronického zánětu nosních dutin, krku, hrtanu, astma a obecně zánětů dýchacích ...

Mobilní masáže. Rekondiční masáže. Masáž problémových stavů. Zahřívací masáže - rychlé prokrvení svalů a jejich uvedení do pohotovostního stavu.

Včelařství, včelí farma, prodej: - včelařské potřeby - med - kosmetika - medovina

Navštivte naši nově otevřenou provozovnu nebo za Vámi ráda přijedu i domů. Mobilní pedikúra (mokrá, suchá). Aplikace nehtového rovnátka. Nehtová protetika.

Služby: -kadeřnické -prodlužování vlasů -masáže.

Masérské, rekondiční a regenerační služby Pedikúra, manikúra

Holičství, kadeřnictví -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a ...

Nehtové studio - manikúra - parafínové zábaly - gelová modeláž nehtů - gelová modeláž nehtů na nohou - zpevnění přírodních nehtů gelem

Služby: -kosmetika -manikúra - pedikúra

Fitness centrum: -posilovna -spinning -solárium, turbosolárium -sestavení tréninku a jídelníčku -výživa a doplňky -sportovní oblečení -dětský koutek -profesionální trenéři II.třídy pro ČR a III.třídy pro Evropu ve fitness a kulturistice.

Služby: -dámské, pánské dětské kadeřnictví -holičství.